Tänkte mjukstarta lite med alla olika kategorier som jag lovade och skriva om med All-Star laget.

 

Detta är då ett lag som jag sätter ihop ur MINA ögon sett och har ingenting med kvoter att göra utan helt enkelt vilka spelare som jag tycker var de 4 bästa spelarna i årets serie.

Förstaman: Åke Grönlund, Onsala.  svårt att sätta nån annan person på denna position, Åke är outstanding även om han till sist vart besegrad av Daniel Gunnarsson, utöver denna var han nog bara direkt hotad av Daniel Jacobsson som torskade i skilje ggr två mot Åke samt undertecknad som torskade i skilje mot Åke också

Andraman: Magnus Pohjolainen, Nissan - Magnus har gjort en oerhört stabil säsong. Jag har inte sett honom göra en dålig match utan har en mkt hög högsta nivå, tillbakadragen hos denna killen sitter till 100% och en pain in the ass att möta helt enkelt.

Tredjeman: Yavor Andreev, Nissan, bulgaren i Nissan har en mkt hög högsta nivå, slutade inte på någon vidare imponerad kvot och spelade inte så mycket men en Yavor som spelar på topp får nog bara stryk av Åke i denna serie.

Fjärdeman: Anders Johansson, Våxtorp. Anders är en gammal VM spelare från Åkes tid, han inkasserade 5 förluster under säsongen, de som slog honom gjorde mycket bra ifrån sig måste jag erkänna. Anders var den faktor som gjorde att Våxtorp höll sig kvar i denna serie utan att behöva kvala, samt att Lindbergarna höjde sig väsentligt

 

Inom kort kommer det fler inlägg om denna serie som ska summeras på riktigt!

 

Hoppas att alla har haft ett bra valborgsfirande

//Nyman