Sticker emellan med en kortis. 

Ni som har läst bloggen ett tag och kommenterar har märkt att numera förhandsgranskar jag kommentarerna. Detta är nånting som jag kommer att fortsätta med för att det ska finnas lite nivå på kommentarerna, man får gärna kritisera, jag godkänner all kritik mot mig/bloggen som skrivs och det gör jag för att jag vet att om man driver en blogg som har lite läsare kan inte alla gilla allt man gör och det är helt fine. 

Ska ni kritisera andra så gör det i alla fall konstruktivt OCH om ni vill uttala er om andras prestationer kan ni väl vara så Goa och i alla fall våga skriva era namn, blir så tråkigt annars. 

From nu kommer jag vara hårdare med granskningen mot er som väljer att vara anonyma. 

Inget grinigt inlägg detta vill bara veta hur det funkar i min skalle! 


Hoppas taken sitter kvar efter den så kallade stormen som kändes väldigt mild och överdriven ! Märkte den knappt! 


Sov gott 

Nyman