Igår var jag hos återbesök hos ortopeden.

Det vankas operation. Det var jag helt med på och inställd på.

Det som var negativt var dels att korsbands skada är inte uteslutet som jag först trodde utan det kan handla om en främre korsbandsskada.

Det som däremot är mer troligt är att det handlar om en menisk skada. Det var det jag hoppades på, då går dom bara in och tar bort den del av menisken som är skadad och sen är man i stort sett bra igen.

Däremot, när man är i min ålder vill man helst inte göra så. Man vill bevara menisken, då man har nytta av det när man blir äldre. Då går man istället in och syr ihop menisken och försöker fix whats broken så att säga.

Det är ju bra förvisso. Det tråkiga är rehabtiden som kommer att röra sig mellan 6 och 8 månader. Hemskt besked då jag fortfarande trodde på möjligheten att kunna vara med nästa helg.

Nu verkar det då istället som att säsongen är körd.

Kul....