Hejsan kära läsare. Efter att min bloggkollega Anton Nyman greppat tag i pennan igen efter lång frånvaro så kände jag pressen, så nu är även jag åter! Förra säsongen blev lite knepig för egen del. Första halvan tränade jag på bra och spelade alla matcher, sedan flyttade jag till Lund i början av januari och sen blev det ingen mer pingis den säsongen förutom ett gästspel när vi behövde kvala för att hålla oss kvar i div 1. Kändes väldigt jobbigt att vi tvingades till kval då vi i mitt tycke gjorde vår kanske bästa säsong någonsin, i alla fall så länge so jag varit med i A-laget. Vi hade en ruskig otur i sista sammandraget då vi föll mycket knappt i våra sista matcher, tyvärr förlorade vi mot helt fel motståndare och kvalplatsen var ett faktum. Då Sebbe åkte på en långvarig sjukdom, Adam sedan länge haft ett krånglande knä och våran bästa spelare för säsongen Peter Turesson sedan länge hade bokat in en Thailandsresa precis då kvalet skulle gå av stapeln, fick jag damma av spaden. Halvskadad som jag även då var med problem med ischiasnerven fick jag linda hårt och smörja med Davids monstersalva och käka X antal smärtstillande piller, då vi inte hade någon anann gubbe att förfoga över. Även Adam fick  spela sin skada till trots, vi var alltså ett mycket sargat lag. Kvällen innan kvalet fick vi reda på att Partille dragit sig ur och att det skulle bli en helt avgörande match mot Skövde. Ett väldigt skönt besked för vårt skadedrabbade lag.  Vi som spelade kvalet var alltså Jag (JonasJohansson), David Hellman, Mattias Albertsson och Adam Andersson. Vi fick en galet dålig start på matchen och hamnade i underläge 2-5. Då insåg vi att vi är på tok för bra för att åka ur ettan och vände matchen till seger 8-5 efter fantastiska dubblar som brukar vara nyckeln till våra segermatcher. 


Nu ser vi fram emot en ny säsong. Serien är sig lik från förra året, dock med tre nya inslag i form av Åsa, Lekstorp och Kvibille.

Så här ser serien 20012/2013 ut: 

 Åsa  

Lekstorps

 Kvibille 

BTK Linné

Varbergs BTK 

Mariedals IK 

BTS Warta

 BTK Dalen


För egen del så är tanken att söka upp någon klubb nere i Skåne, då jag nu pluggar i Lund. Ingen aning om vilken klubb bara. Om någon har någon bra idé på en klubb att träna med så är jag väldigt tacksam för alla tips!


Ha det trevligt i sommarvärmen så länge kära läsare :)