Beklagar en sen återkoppling av DIV III SSNV, jag har hälsoproblem som har fått gå före bloggen, energin finns helt enkelt inte.

För att Staerk ska sluta tjata så samlar jag nu lite energi och skriver ihop ett litet referat. Kör även lite tippning i botten av inlägget.

Våxtorp - Laholm                         4-8

Laholm som idag mönstrar den starkaste div 3 spelaren som finns för tillfället, det måste han vara. Istvan Moldovan spelade för Laholm och fullständigt mosade både Wiik-Nedrup och Haegerström i denna match, båda spelare fick totalt 13 bollar. Laholm snäppet vassare som lag.

Lidhult - Höganäs                         4-8

Lidhult som för dagen mönstrade sitt svagaste lag hitills höll på att skaka till det rejält för Höganäs. Nyman, Johansson, Leif Johansson samt Anders Johansson var de fyra tappra krigare som ställde upp. Pelle börjar med att ta en planenlig seger emot Krantz-Ekman samtidigt som Staerk tog en planenlig seger emot Leif Johansson. 1-1.

Sen går jag in emot Öberg, spelar stabilt och lyckas piska honom med 11-8 i skilje, samtidigt som min kollega Anders Johansson vinner i skilje emot Marcus Nilsson. Två vinster vi inte på förhand räknat med och hoppet levde!

Sen visar Staerk att det var en tillfällighet att jag spöade honom sist och vinner 11-2, 11-9, 13-11. Grattis. Ditt svin.

Sedan går det dessvärre utför och Höganäs lyckas att få med sig två pinnar här. Kiss.

Allerum - Laputa                              8-3

Allerum lyckas samtidigt att spöa ett Laputa som det nu börjar visa sig att de har haft en väldig flyt med vilka spelare lagen på första halvan ställde upp med under första halvan och det skulle förvåna mig mycket om de tar nåt mer poäng under resten av säsongen. (OM MAN DÅ RÄKNAR BORT DETTA SAMMANDRAGET DÅ DE KOMMER ATT TA TVÅ POÄNG LÄNGRE NER I TEXTEN:))

Ätrafors - Åstorp                   1-8

Ätrafors, Ätrafors. Omöjligt att Sia. Mycket blekt lag denna helg dessvärre och Åstorp tar sina första poäng. Det hjälper dock föga.

Höganäs - Våxtorp                   7-7

Våxtorp är att lita på den andra halvan av denna säsong. I denna match mönstrar man ett riktigt bra lag i form av Wiik-Needrup, Haegerström och Anders Johansson. Skulle det laget varit ordinarie under säsongen så skulle man vara ett topplag. Rättvis likamatch som det såg ut och Staerk kunde nu inkassera säsongens andra förlust. Baneman denna gång blev Henrik Haegerström.

Laholm - Lidhult                        8-4

Vi gör vad vi kan mot ett Laholm som är alltför starka med det laget vi idag mönstrade. All cred till Anders och Leif som ställer upp på så kort varsel och gör absolut allt som de kunde göra och vad man kan kräva. Jag vinner mot båda bröderna Anderberg och Pelle vinner emot Kjellberg och Lars "Klacken" Anderberg.

Allerum - Ätrafors                       7-7

Viktig poäng som Ätrafors tar! Speciellt för oss andra nötter som är däruppe i toppen gentemot Allerum. Härligt Ätrafors! En seger som sticker ut lite enligt mig är Skärsäters 3-0 seger emot Marcus Jangsell! Bra jobbat skära! Jag antar att skriken hördes i hallen! Härligt!

Laputa - Åstorp                               8-4

Laputa tar en två poängare mot ett Åstorp som har gett upp hoppet om spel i div 3 nästa år.

Detta gör att vi har ett riktigt getingbo i denna serien. Laholm toppar och är seriesegrare men det är en enorm kamp om kvalplatsen mellan Allerum, Lidhult och Höganäs. Min oerhört negativa instinkt säger mig att Höganäs kommer att ta kvalplatsen, men vi får se!

 

Så kör vi lite snabbtippning utan motivering denna gången med. Energin har nu försvunnit.

DIV III SSNV

Lidhult - Allerum                8-5

Åstorp - Våxtorp                3-8

Ätrafors - Laholm               2-8

Höganäs - Laputa               8-3

Allerum - Åstorp                  8-4

Lidhult - Våxtorp                  7-7

Höganäs - Laholm               6-8

Ätrafors - Laputa                  8-5

DIV III VSSÖ

Tölö - Husqvarna                    3-8

Åsa - Horred                           2-8

Mariedal - Bankeryd                8-1

Sjömarken - Vaggeryd             8-4

Husqvarna - Åsa                     8-4

Tölö - Horred                           3-8

Sjömarken - Bankeryd             8-5

Mariedal - Vaggeryd                8-0

 

Vi får se hur det blir! Lycka till i helgen folk!

 

//Nyman