Sticker emellan lite och försöker mig på att tippa även DIV III SSSÖ, får vi se hur det går.

Lagen som är med i serien är:

 1.Laholms BTK Serve
2. Kågeröds BTK3. Kristianstad PK4. KFUM Kristianstad BTF5. Verums GoIF6. Våxtorps BoIS7. BTsyd BTK8. Arkelstorps BTK


Laholms BTK Serve: Ingår i laget skulle jag tro att : Ulf Jönsson, Lars Anderberg, Peter Anderberg, Elias Nilsson och Christer Blom gör.
Matchar man bästa lag så spelar inte Christer Blom. Ulf Jönsson torskar sällan matcher men spelar sällan matcher också. Kan hända att även hans son ingår i detta laget.
Anderbergarna går alltid plus och vinner nog 65% åtminstone. Elias är också han en plusspelare. Christer Blom är en grav minusspelare och lill Jönsson är  svår att tippa då han kanske tagit nåt steg till till denna säsong!

Kågeröds BTK: Ingen koll alls på detta laget så datarankingen är min vän och det säger mig att dessa herrar kommer att ingå i laget. Jonas Fröberg, Håkan Kvist, Oscar Jönsson, Peter bergström och Anders Person. Kan inte minnas att jag sett nån annan än Oscar Jönsson spela tidigare och ska man gå enligt rankingen håller detta lag en helt okej klass. OM det är så att dessa lirare är dom som ska spela, nån som kan mer om Kågeröd är välkommen att sprida sin info!

Kristianstads PK: Ingår i laget: Sebastian Lundahl, Sebastian Luu, Nils Nilsson, Konrad Åmark och Fredrik Andersson, Duktiga ungdomar med Fredrik Andersson som är född 94 som får vara den som räknas som veteranen i gänget. Detta lag är ett lag med en väldigt bra kapacitet, det som kan ligga dom lite i håven är att många av dessa spelare lätt blir på dåligt humör och tappar fokus. Vilket inte är särskilt bra när du möter ett gäng rävar med alla olika möjliga halvroliga material som man kan tänkas möta. Jag håller på Kristiandstad utan tvivel, men segrare tror jag inte dom är förrän om 1-2 år till.

KFUM  Kristiandstad BTF : Ingår i laget gör: Peter Eriksson, Fredrik Groth, Benny Nilsson, Per-Gunnar NIlsson, Hampus Olsson, Pontus Forsberg. Återigen ett bra Kristianstad gäng med Benny Nilsson och Fredrik Groth i spetsen och med Peter Eriksson samt Per-Gunnar Nilsson vid sidan om dessa så har man ett mycket bra div III lag och kanske även ett helt okej Div II lag. Är med och slåss däruppe absolut!

Verums GOIF : Ingår i laget: Conny Nilsson, Daniel Fogelberg, Mikael Nilsson, Christos Toklatlidis,Gunnar Forsbrand. Kan absolut ingenting om Verums Goif, enligt datarankingen så pratar vi nedre halvan.

Våxstorps BOIS: Anders Johansson, Markus Lindberg, Didrik Lindberg, Magnus "Magoo" Andersson, Joel Wiik Needrup. Våxtorp har jag däremot lite koll på. Gamla landslagsliraren Anders Johansson tillför rutin och stabilitet tillsammans med Magoo som också går bra i denna serien. Spelar man bästa möjliga lag så tror jag att Didrik är den som står över till förmån för Markus och Joel. Markus är nog en 40-60 lirare när Joel är en 35-65 lirare. Samtidigt som Anders nog vinner 80 % och Magoo 60%. Mittenlag.

BT Syd BTK: Ingår i laget: Liam Schoug, Lucas Schoug, Emil Gleerup, Kristoffer Hermansson, Joakim Karlsson, Minh Voung Pham.Svårt att tro att Kristoffer Hermansson torskar matcher i denna serien, skulle vara mot Groth eller Benny Nilsson i så fall, annars känns han som en ganska given etta i denna serie. Joakim Karlsson bör vara en kraftig plusspelare han också. Schougarna skulle jag tippa går plus/minus med kanske nån match som väger upp på plussidan. Gleerup kan nog även han landa på plus/minus medan Pham är en minusspelare. Med där uppe och slåss!

Arkelstorps BTK: Lenny Nilsson, Marcus Jangsell, Patrik Leandersson, Said Basti, Clay Thorstensson, inte ett lag som slåss däruppe, kämpar för nytt kontrakt.


Tippning:

1. BT Syd BTK

2.KFUM Kristianstads BTF

3.Kristianstads PK

4.Laholms BTK Serve

5.Kågeröds BTK

6.Våxtorps BOIS

7.Arkelstorps BTK

8.Verums GOIF


Detta är min tippning och jag känner mig rätt nöjd:) Kan dock vara så att jag är helt ute och cyklar, feel free to comment. 


Vilken Div III Serie tar vi härnäst?!


Over and Out

//Nyman