Då ger jag mig på att tippa lite division 2. Vi böja med DIV 2 VSS.

Nedan är tipset och längre ner kommer lite tankar om tipset.

1. Partille

2. Varberg

3. Nissan

4. Kungsbacka

5. Råda Hindås

6. Höganäs

7. Laholm

8. Ruddalen

 

Tror att Partille vinner denna serie, inte smärtfritt men stabilt! Bredaste klubben som kan gå runt på flest spelare som håller i tvåan, i mitt tycke.

Mitt kära Varberg tar hem massa goa gubbar. Adam flyttar hem från Ängby och backhandservar som fan i div 2 här nere.Kristoffer Engelbertssen blir en grym förstärkning. Erik Ivarsson får även han spela div 2 i år och med tanke på hans säsong förra året så ska det bli intressant att följa. Peter Lundberg (fd Turesson) är en stabil div 2 spelare även när han inte tränar. Varberg ser jag som främsta utmanare till Partille om man kan spela med bästa lag hela tiden! KOM IGEN GUBBAR! Jag håller alla tummar.

Nissan hotar där bakom. Anders Snygg och Berner får väl anses vara de som ska bära laget med inslag från duktiga knattar. Kan bli farliga för många lag!

Kungsbacka har efter en mycket stabil värvning i Sebastian Andersson en liten chans att vara med högre upp i denna serie. Sebbe går mycket stabilt plus i denna div 2 serie, även om han bara tränar i form av löpning, simning och cykling!

Råda Hindås kommer inte att få det lika jobbigt som förra året utan hamnar på en stabil femteplats.

Höganäs får det jobbigt men kommer nog att klara sig via kval. Man har två stabila spelare i Staerk och Öberg och även om man förstärkt 4:e gubben i Marcus Jangsell så blir det ändå inte tillräckligt bra. Ska bli spännande att följa Höganäs i denna serie. Lycka till! Staerk blir så sur om han förlorar så det är lika bra att låta honom vinna;)

Laholm, Laholm, Laholm, tror dessvärre att historien återupprepar sig igen och man får åka tillbaka till trean. Istvan försvinner. Sen vet man aldrig med Uffe Jönsson som spelar ytterst sporadiskt historiskt sett. Anderbergarna är duktiga men det är svårt i trean. Jag hoppas att ni klarar det gubbar men jag tippar på en jobbig sjundeplats!

Ruddalen kan jag inte se ha så mycket att säga till om i serien, men jag vet å andra sidan inte så mycket om Ruddalen så jag kanske är fet fel ute.

 

Återkommer med fler tips inom kort!

Tjong

Nyman