Så var det dags att dra igenom Horreds serie. Ni får ha överseende med genomgången av division 2 vilket jag varken hinner eller orkar ikväll, men denna kör vi!

Husqvarna - Horred          5-8

En förmodad seriefinal som Horred tar hem efter vad som enligt uppgift var ett stabilt spel. Horred har i och med sina värvningar i Kari och Ivarsson ett mycket komplett division tre lag utan någon svagare länk. Man ska inte luras av Ivarssons usla seriestatistik från förra året, Erik är en mycket stabil division 3 spelar när han vill och det lär man bli varse under denna säsongen. Sen verkar man ha det där lilla gyllene flytet med sig också i denna match där man vinner tre stycken femsetare med 11-9, 12-10, 15-13. Skulle detta inte gått hem så skulle (no shit) resultatet sett annorlunda ut, men Horred tar en seger som jag vet att man är nöjd med och alla drar sitt strå till stacken!

Vaggeryd - KFUM Bankeryd                   1-8

Vaggeryd är inte det Vaggeryd som de varit under tidigare säsonger och utan mårtensson i laget så kommer man att få finna sig i att vara ett mitten lag, kanske även blir inblandade i bottenstriden. Bankeryd är ett lag som överraskar på mig att de var så pass vassa och de kommer att kriga i toppen tillsammans med Horred och om möjligt Mariedal.

Mariedal - Sjömarken         8-4

Mariedal tar en stabil 8-4 seger emot Gabriel Svedens Sjömarken.Sveden som för dagen även gick fullt och var den som kunde hota Mariedal. Såklart räcker inte det och resultatet skrivs rättvist till 8-4 med vad som enligt siffrorna ser ut att ha varit relativt komfortabla matcher.

Åsa -Tölö BTK          6-8

En match som jag tror kommer att visa sig oerhört viktig när vi i Mars/April kommer att summera denna serie. Åsa kommer att få det tufft om man ska matcha detta laget genom serien. De unga kidsen gör bra ifrån sig men det är ändå inte tillräckligt. Petersson skulle behöva vara det ankare som han kan vara och gå omkring 80% vinst för att man ska kunna ha nånting att säga till om. Det gör inte Petersson med den träningsdos som han har nu. Tölö kommer också att kriga på nedre delen av tabellen och är säkert därför nöjda med att ha vunnit denna match!

Husqvarna Södra - Vaggeryd       8-0

Som sagt. Vaggeryd är inte vad de har varit. Enkel seger för Husqvarna i match nummer två och det ska bli oerhört intressant att se hur Vaggeryd reagerar och vad de plockar för mannar till nästa sammandrag.Man måste göra nånting för att man ska slippa att bli inblandad i botten.

KFUM Bankeryd - Horreds BTK     6-8

Horred tar ytterliggare en viktig seger mot ett lag som kommer vara däruppe. Jag har ju tidigare sagt att jag tror på Horred i år och det står jag verkligen fast vid av den enkla anledningen att man har ingen svag länk. Alla spelare håller en hög nivå med Simon som etta. Får man även kläm på dubbelspelet så ser jag inte vilket lag som skulle kunna stå emot Horred över en hel serie sett.

Åsa BTK - Mariedals BTK       2-8

Tung förlust och föga oväntad förlust för Åsa. Robin var inte nöjd med sitt spel efter helgen och då blir det mycket ansvar att lägga på de unga div 3 spelarna som följer honom. 8-2 till Mariedal.

Sjömarken - Tölö BTK      7-7

Ytterliggare en viktig poäng för Tölö som även den kommer att visa sig vara viktig när vi summerar senare. Grattis Tölö!

 

Ni får ursäkta att det är ett litet kort referat och mycket ren resultatrabbling, men jag har vart ute och rest ett par dagar och är just nu i nån sorts zombie mode. Blir bättre imööööra!

Sov gott!

Nyman