Bloggen får återigen lida. Den drivs dessvärre av en grymt upptagen man. Jag kanske ska säga upp mig och sitta här 24/7 istället, det är ju roligt. Dock inte så smart tänkt rent ekonomiskt, men man kan ju inte alltid vara smart.

Sitter här och laddar för att göra min sista tävling för Varbergs BTK (för den här gången), Nordhalländska stundar imorgon och för undertecknad gäller spel i HS A. Det är fasiken inte någon enkel match. Nyberg, Pojja, Faleberg, Kindblom, Petersson, Andren, Johan Andersson, inga dåliga gubbar direkt.

Kampen om segern i denna turnering kommer utan tvekan stå emellan Kungsbacka och Åsa. Helt enkelt av den anledningen att de är dessa två klubbar som är anmälda i flest klasser.

Varberg har vad jag kan utläsa 5 spelare med i turneringen.

Horred har ett par stycken men inte i närheten av Åsa eller KBA.

Lindome har tackat nej pga att man har klubbmästerskap? Det kan jag tycka är ganska tråkigt. Borde inte vara så svårt att ändra ett datum för ett klubbmästerskap, eller? (Stämmer dessa uppgifter inte så bockar jag naturligtvis och ber hövligt om ursäkt)

 

Jag har många inlägg klara i huvudet som inte kommit ut på bloggen ännu men kommer komma till veckan förhoppningsvis.

Tänkte behandla följande:

Kvalet till Div 1 och 2

Mer utförlig summering av säsongen

Kommentarer från övriga div 3 serier runt om i landet.

Silly Season

Ungdomar på framfart i halland

Bristen på nya löften i Halland.

 

Mycket smaskigt att bita i fram över, jag ber er att ha tålamod och att fortsätta titta till bloggen, vem vet, nästa gång kanske jag hyllar eller sågar just DIG! Det vill du inte missa!

 

Ha en grym fredag, jag hörde att en iskall Miller är ett ganska bra sätt att ladda inför tävling.

Cheers!

//Nyman