Nu är våran underbara tävling fästningsslaget avslutad, här kommer en liten sammanfattning

Lördag:

Herrar klass 2:

Min klass, som inte gick så som jag hade hoppats. Jag startade mot Nils Nilsson från KFUM, där jag spelade ganska mediokert, en hel del hybris och ett antal uttalanden som jag inte är alltför stolt över. Ett i synnerhet, beklagar för detta. Jag vann i alla fall till sist matchen med 11-4 i skilje efter att ha legat under 2-1 och 9-7. Nästa motståndare var Filip Hedström som förra året representerade Varberg och där fick jag se mig besegrad vilket jag inte alls hade i planerna och besvikelsen var stor. Men Filip är ju ung så det är ju inte mer än rätt att han får avancera:) Vinnare av Herrar klass 2 blev inte alltför oväntat Henrik Johansson från Frej som jag tycker är en riktigt duktig spelare som vi nog kommer få höra en del från om han själv har viljan att fortsätta jobba.

Herrar Elit:

Herrar elit slutade precis som jag förutspådde, match mellan klubbkamraterna Simon Nilsson och Anton Åkesson, där Simon denna gång drog det längsta strået. David Hellman var varbergs representant och gjorde det med bravur, med lite darr på armen efter fredagens bravader så lyckades han ändå att först besegra Benny Nilsson, med 3-2 i en bra match, sen fortsatte han med att piska upp Albin Arvidsson från Frej, innan Åkesson vart för stark.

 

Resten av dagen stavades med bokstäverna DÖMNING.

En del folk hade letat sig till sparbankshallen i varberg, jag har funderat lite på det, undrar om folk kom för att se på pingis eller om dom kom för att se legender som Simon "Cola-Boy" Carlsson och Daniel "Schevo"Kannerstedt strosa omkring i lokalen. Ingen vet med säkerhet vilket alternativ som stämmer ännu.

Lördagen avslutades på ett trevligt sätt för många av oss, förutom EN person som hade "bättre" saker för sig än att sitta hemma med grabbarna, dricka pilsner och snacka om livets djupaste frågor. Inga namn nämnda men en ledtråd är att han är den enda förutom mig som skriver på denna bloggen!

Söndag:

Idag så har det varit ytterligare en härlig dag med massa dömning i princip oavbrutet från 9 till 16. Vi har bjudits på mkt bra pingis idag.

Min bloggkollega gjorde idag entre i herrar 20, han började med att vinna enkelt mot Niklas Wester från Horred med 3-0.  Sedan väntade egentligen Viktor Görman, men efter att denna strukit sig från söndagens spel så stod Jonas över, nästa motståndare var Simon Nilsson. Jag tänker inte gå in på hur det gick förutom att Simon vann, tänkte att JJ själv ska få skriva om detta:)

Henrik andersson gjorde en majestätisk debut, Han startade med att besegra en kille från Lindome, och han gjorde det för publiken. Spääningen var enorm efter upphämtningen i skiljeset där Hank the tank låg under med 9-1 och vändningen skedde. Börjar med att smygkämpa för att sedan när han känner att han har häng börja ossa nåt otroligt, kul att se.

Henke gick sen mot Benny Nilsson och efter seger i första set så fick han se sig besegrad i tre raka. Men Henke ska vara nöjd med sin insats!

Korta kommentarer:

Helgens bästa match i mitt tycke gick emellan Jimmy Tay och CAJ, en otroligt underhållande pingis, final i Herrar 20. Detta sedan Jimmy slagit ut Simon Nilsson och CAJ slagit ut Anton Åkesson. Mkt bra match var detta..... Även en av helgens sista matcher, Anders Eriksson från Linne som spöade upp Mattias Lauridssen, skön kille Anders, önskar honom all framgång.

största varbergs framgångarna stod inte helt oväntat Karin Lomander för som nådde två semifinaler i DJ17 och DJ20.

Kärlek spirade i hallen............

Svett doftade i hallen..........

EN VISS hårsnodd förtjänar inte att finnas till, speciellt inte det som finns i hårsnodden, men det ska vi nog lösa.

Detta var allt för nu, jag kommer dock att skriva mer om fästningsslaget lite längre fram.  Peace