För en tid sen skrev jag ett inlägg där jag tyckte att det hade varit kul att se Filippa Bergand i herrarnas Div 3 nästa säsong.

Fick ett mail från en utav de insatta i Åsa IF, de tycker likadant.

Dock får du inte spela både i ett farmarlag samt i huvudförening, så länge som du inte är Joker. Detta fungerar dåligt då det skulle betyda att Filippa får stå över många dam matcher.

Nu verkar det dock som man tagit ett beslut om att Filippa enbart ska spela i Div 3. Jag har fått denna information från en källa och är väl ingenting som är bekräftat så ni behöver ju inte hugga in det i stenar ännu.

Jag skulle jätte gärna vilja se Filippa spela i Åsa BTK till nästa säsong, vore väldigt spännande.

Min tes är att Filippa kommer att gå bra mot "rena" spelare. Tänk Nissan lirarna förra säsongen tillexempel. Spelare som spelar snabb pingis med fin teknik, jag tror dock att gubbarna med ett par rävar bakom örat kommer bli värre för Filippa att möta.

Matcha henne i rätt matcher så kan hon gå bra i denna serie!

Men som sagt, ingenting som är klart utan bara lösa funderingar än så länge vad jag förstått!

Väl mött!

Nyman