Erik Ivarsson har ju på ett vackert sätt redan gått igenom sammandraget som spelades i Husqvarna i denna serie, dock spelades det ju även ett sammandrag i Åsa som jag tänkte sammanfatta lite kort.

Tölö - Vaggeryd              8-3

Vaggeryd ser ut att närma sig fyran allt mer och man har väldigt svårt att ta poäng. Det man skulle kunna hoppas på är att samtliga matcher hade varit dubbelmatcher då 2 av 3 matcher i denna lagmatch vinner man just i dubbel. Anders Karlsson tog en singelvinst via 3-1 mot David Hallberg. En ytterst komfortabel seger för Tölö. Jobbigare skulle det dock bli för Kungsbacka klubben.....

Bankeryd - Åsa               4-8

Bankeryd fick smaka emot Åsa. Jag ser detta som en väldigt bra prestation utav Petersson och Company. Bankeryd har inget dåligt lag och Åsa mönstrade inte Daniel Jacobsson i denna match heller vilket jag trodde.

Viktor Asp fortsätter att imponera mycket och när även gamle Petersson har fått lite fart på röva så kan man hota (om han nu inte gräver ner sig efter pissningen som han råkade ut för igår kväll....) . Bergand / Sandgren / Hansson vinner ännu inte så många matcher i serien, men när de gör det så är det bonus för Åsa som då blir farliga när Asp och Petersson presterar. Asp och Petersson går full, Petersson/Bergand tar en dubbel samt att Bergand tar en seger i singel!

Bankeryd - Vaggeryd                8-3

Bankeryd tar revansch för förmiddags matchen och går in och piskar upp Vaggeryd med 8-3. Inte mycket som talar för att Vaggeryd ska hålla sig kvar detta året utan det blir nog ner och börja om i Div 4.

Tölö - Åsa

Denna match visade sig bli oerhört dramatisk och jag tänker därför gå igenom denna lagmatch match för match.

SImon Carlsson - Jens Sandgren       0-3

Detta hade inte den gode Simon Carlsson räknat med. Simon som uttryckte sitt missnöje över sin prestation flertalet gånger. Får dock ses som ett plus i protokollet hos den gode Jens som går in och spöar upp en sån rutinerad gammal räv! 0-1 till Åsa!

Pontus Ljunggren - Viktor Asp             0-3

oj,oj, när man tittar på siffrorna enbart i denna match ser det ut som en match där Asp totaldominerade. Inget snack alls. 0-2 till Åsa!

Mattias Svensson - Viktor Bergand        3-1

Mattias går sen in och gör sitt jobb emot Bergand om än efter vissa problem. Väldigt jämna set och en match som med lite oflyt kunde gått honom förlorad. reducerat i lagmatchen 1-2 Åsa!

David Hallberg - Robin Petersson         1-3

Hallberg lyckades inte att tvåla till Petersson. Han fick smaka Antipower! 1-3 i lagmatchen till Åsa!

Simon Carlsson - Robin Petersson        1-3

Även Simon fick se sig besegrad emot Petersson och vi är påväg mot en jordskredsseger för Åsa! Simon ska enligt uppgift spelat bättre i denna match, men det säger nog i ärlighetens namn mer om första matchen än om denna. 1-4 till Åsa! Tölö har nu ett berg att bestiga!

Mattias Svensson - Viktor Asp             2-3

Denna Asp är verkligen att räkna med på denna nivå! Att vinna med 12-10 i skilje emot Mattias är väldigt bra gjort av en grabb i hans ålder. Berget växte från Kebnekaise till Mount Everest. Det krävs en riktigt kraftansträngning från Tölö för att lyckas vända på denna! 1-5 till Åsa!

Pontus Ljunggren - Viktor Bergand       3-1

Pontus går in och revanscherar sig efter debacklet emot Viktor Asp. En stabil seger i en match där han ska vinna om han spelar stabilt. 2-5 i lagmatchen.

David Hallberg - Jens Sandgren              3-0

David visar inte Jens någon som helst respekt efter hans 3-0 seger emot Simon. Han går in och visar att gammal är äldst och Tölö har vittring! 3-5 i lagmatchen!

Carlsson/Svensson  - Bergand/Petersson       3-2

Detta är en dubbelmatch som jag är otroligt glad att jag inte har sett. Det måste varit ett hemskt tråkigt spel. :) Seger med 3-2 till Tölö och nu är det verkligen match och nerv i det hela ! 4-5 i lagmatchen!

Hallberg/Ljunggren - Sandgren/Asp          3-1

Upphämtningen är ett faktum! 5-5 i lagmatchen! Matchen är helt vidöppen och tiden står stilla. Huuuuuuuuuuuur ska det gå?!

Simon Carlsson - Viktor Asp          0-3

Asp gör processen kort med Carlsson som inte har sin bästa dag i pingishagen nånsin. Asp däremot! Åsa ångar på! 5-6 till Åsa i lagmatchen!

Mattias Svensson - Robin Petersson        3-2

Denna match är helt matchavgörande och jag vet att Petersson är mindre nöjd över utgången utav den. Det hade varit lättare för Sandgren och Bergand att gå in och spela med ledning 7-5 i ryggen än 6-6 som det nu blev i detta fallet!

Pontus Ljunggren - Jens Sandgren       3-0

Pontus tar ledningen för Tölö för första gången i matchen! I GREVENS TID!!!!

David Hallberg - Viktor Bergand         3-2

SÅ nära, så nära Åsa. David Hallberg som tog ledningen med 2-0 och började sedan darra och släppte in Bergand i matchen upp till 2-2 innan han sedan kunde lira hem matchen i 5:e set som vanns med 11-4 och 8-6 till Tölö i lagmatchen! Starkt jobbat Tölö!

 

Nästa sammandrag spelas nästa helg i Husqvarna och i Bankeryd! Trevlig resa till er som börjar den från de halländska skogarna!

Over and out!

Nyman