Imorgon är det dags för säsongens första och faktiskt enda hemmamatch. Matchen spelas mot Linnés farmarlag, Kviberg. Anledningen till att vi i år för första gången inte arrangerar något eget sammandrag är att vi denna säsong står som arrangör för två R1 tävlingar vilket kräver en hel del tid och planering.

Vi kommer till matchen som serieledare medan Kviberg huserar på en 6 plats. På pappret en kanske lätt match. Jag vill dock höja ett varningens finger då Kviberg än så länge enbart mött lag på övre halvan och senaste sammandraget kom med ett bättre lag än de hade i första. Men den främsta anledningen till att jag tror på en tight match är att vi saknar våran bästa och klart viktigaste spelare, Sebastian Andersson. Sebbe plågas av en fotskada, en överansträngning som vi alla har väntat på ska komma då han tränar otroligt mycket och vilar väldigt sällan.

Laget vi kommer mönstra är: Jonas Johansson, David Hellman, Adam Andersson och Mattias Albertsson.

Matchen kommer att spelas i Varbergs bordtennishall klockan 11.00 imorgon lördag 27/11.

Matchen kommer dömmas av det eminenta dommarparet Kent/Martin Antonsson.

Matchen kommer förhoppningsvis generera i två nya härliga poäng till Varberg.

 

Dagen kommer även avslutas med lagfest, mellan A-laget och EOL. Vi brukar göra som så att för varje förlorad match lägger man en öl. A-laget är tyvärr riktiga party-poopers i år och har inte så många öl att böta. Ur ett alkoholiskt perspektiv vore en 8-6 seger det ultimata imorgon, men vi siktar såklart högre än så!

Matte har inte tränat på länge men ska köra ett pass med Adam idag. Annars tycker jag det har sett bra ut på träningarna i veckan med bra fokus. Den fysiska formen är det inget fel på!

 

Hoppas på en fullsatt bordtennishall imon med Extremt sevärt spel, om ni gör ert ska vi göra vårt, LETS GET READY TO RUMBLE!