Namn:

Hans Rune Magnus Kindblom

Ålder:

Född 1970

Civilstatus:
Gift, 3 barn

Sysselsättning:  
Programmering, pingis, sporadisk wannabe-författare

Moderklubb:
Ljungby BTK

Andra klubbar:
Varberg, Partille, Särö, Kungsbacka
 
Så Kindblom, din tur att bli granskad i succè avsnittet "I Hövvet på" - du är dessutom ett efterfrågat intervjuoffer, det måste värma gött ?
Svar:
Ja, jag verkar vara hett stoff nu, jag blir också augusti månads KBTK:are, håll utkik.
 
Säsongen är 12/13 är avslutad och säsong 13/14 har precis börjat. Om vi börjar med att summera säsong 12/13 - hur tycker du att det gick för dig själv och KBA?
Svar:
Jag gick plus i tvåan vilket jag alltid har som mål så jag är nöjd. Laget gick mycket bra, hängde kvar utan allför mycket raffel. Alla höll en hög och jämn nivå, Ted Faleberg och David Hallberg överraskade positivt.
 
 Trivs du bra i Kungsbacka ?
Svar:
 Ja, verkligen! Vi flyttade från villa i Vallda in till hyresradhus i Kungsbacka i maj och det känns mycket bra.
 
Vad jag har förstått så är era lag inte riktigt klara till nästa säsong, kommer det bli några ändringar i ditt eget lag tror du? 
Svar:
 Jag tror alla från förra säsongen kommer att spela i laget utom David, han har flyttat till Göteborg och har svårt att hinna träna/spela. Jag har hört att det finns några intressanta namn på tapeten, men jag tror inte någon av dem är riktigt nära att bli klara och jag vet inte om de själva skulle uppskatta att bli nämnda.
 
Favoritmusik:
Svar: Lyssnar mest på sånt som andra satt på (och ofta ber jag dem sänka) . Gillar annars reggae, Laleh och Povel Ramel
 
 
Favoritmat:
Svar:
 Ris, blodiga biffar, mongolisk buffe, mammas ris&kyckling med currysås, mammas köttfärssås, köttfondue.
 
Vilket är ditt bästa pingisminne?
Svar:
 Kanske när jag spelade bra i Kristallträffen och slog Tomas Persson Carlshamn i 8-del, Dragan Saveski Grönskog i kvart och hade matchboll på Jonas Nyström Vimmerby i semi. Var 13-14 år.
 
Vem är din mardrömsmotståndare? Motivering är självklar.
Svar:
 Väljer mellan Tomas Ballé (dödar deff med fh och bh när han så önskar), Robert Svanberg (kortnabb+backside) och Thomas Bennborn (kortnabb+långnabb). Svanberg och Bennborn är frustrerande för de luras med skruv precis som jag och när vi möts är det de som lurar skjortan av mig, skrämmande. Samtidigt vill jag möta dem för att kunna lära mig så de är nog inga mardrömsmotståndare. Nej, det får bli Tomas Ballé, det finns inget bra med att lottas mot en spelare där det absolut inte finns något att ta till som funkar. Jag kan inte ens gå på heloff då min heloff bygger på skruv och Ballé aldrig har fattat varför skruvar skulle vara något problem. Som tur är har han lagt av sedan länge. Nisse Lundberg är lite åt Ballés håll också, men honom skulle jag kunna slå om jag gjorde en kanonmatch.
 
Vem är din favoritmotståndare?
Svar:
 Erik Tamm. Har är den bäste spelare som jag slagit varje gång. Han kan inte loopa upp mina underskruvar och har allmänt dålig koll på skruven från nabbet.
 
Du är ju spelare i Kungsbacka, på vilka andra sätt är du involverad i klubben? Hjälper du till och träna, arrangera tävlingar, etc?
Svar:
 Hittills har jag framför allt hållt på med styrelsearbete och tävlingsbiten, men förra säsongen började jag som tränare för de yngre. Det var så kul att jag nu lämnat alla styrelse/tävlingsuppdrag och ska bara vara tränare, framför allt på bollåda. 4-5 pass i veckan har jag tänkt.
 
OM jag inte har helt för mig så var du med och tog fram en ny tävlingsform som ni körde i en tävling för något år sen, kan du förklara lite hur den tävlingsformen såg ut och hur väl den föll ut?
Svar:
 Ja, vi körde Twostrikes i Särö-smashen 2010. Man lottar en omgång i taget, är det udda får en stå över. Den som åker på sin andra förlust är utslagen, övriga fortsätter för vidare lottning. Jag kom på Twostrikes själv men jag vet att brottningen körde något liknande förr, där man kunde förlora en match och ändå ha chans att gå till final. Det föll väl ut, folk tyckte det var spännande. TT Coordinator klarar inte Twostrikes så jag skrev ett eget program för det. Programmet kraschade mitt på dagen så det var nära att tävlingen kollapsade men till slut fick vi igång det igen. Efter Särö-smashen började jag skriva om programmet från början men det blev aldrig klart innan annat kom emellan. Vi får se om jag tar upp det här igen någon gång, det är tidskrävande.
 
Hur mycket pingis tränar du under säsong?
Svar:
 Kanske 1 pass i veckan. Därutöver lattjar jag mycket med de yngre men då ballongar jag mest och försöker lura dem med sidskruvar.
 
Vilken match kommer du ihåg mest under din karriär? (Pga exemplariskt spel, roliga bolldueller, roliga kommentarer, etc)
Svar:
 Svårt att välja, men jag tar 2 st. När jag och Emil slog Xing Peng och Gabriel Svedén i HD i Åsacuppoolen, ca 2010. Vi spelade som i trans. I början blev vi underskattade men när de började ta i hjälpte det inte för vi kunde inte missa. Den andra var 1995 när jag hade bytt från backside till långnabb bara 2 veckor tidigare. Jag var långt ifrån fullärd som ni förstår, kunde egentligen bara stå där bak och deffa med backhand och fiska med forehand. Jag spelade herrsingel i Göteborgs DM och lottades som Robert Nilsson, Sveriges bästa 12-åring. Med backside hade jag nog förlorat men Robert var såklart ovan vid nabb och fick använda det han kunde. Det var då jag insåg att det lär bli en del gratismatcher med nabb. Samtidigt gör man dessa motståndare en tjänst, de behöver ju träna på detta.
 
Nu till ett avsnitt som alltid finns med på I hövvet på, ditt allstar team. Det kan vara grundat hur du vill, enbart på spelstyrka, sköna personligheter eller vad du vill.
Eftersom du tillhörde div 2 förra året vore det kul om du kunde plocka ihop både ett lag för div 2 och ett för div 3 - med motiveringar!
Svar:
 Div 2: I min dröm ringer Åke Grönlund och frågar om det finns plats för honom, han är så sugen. Det är bra med ett tryggt och bollsäkert ankare som dessutom kan höja sig när det hettar till. Sen tar vi in Emil Bergström, brinner för pingis och det smittar av sig på laget. Skulle gärna ta Ted Faleberg för att tända laget ytterligare men vill inte vara för lokalpatriotisk så jag handplockar Jacob Gilbertsson, 95:a från Lindome, en stämningshöjare. Division 3-spelare idag, men i detta laget höjer han sig en klass. Och så jag själv. Förutom att jag vinner en del egna singlar tappar vissa motståndare humöret för resten av dagen så att mina lagkamrater också vinner mot dem. Åke och Emil spelar dubbel, de lär stå upp i duellerna mot de flesta. Jacob kör med mig, jag skapar halvhöga lägen som Jacob slår in med förbundna ögon med sitt kortnabb på forehand.

 Div 3: Jamshid Feizi Rudalen. Glad, avslappnad attityd men full fart vid bordet. Peter Ståhlman Borgstena. Vi skulle kunna ta vem som helst i Borgstena, goa gubbar allihop. Vi tar Peter, för han är nog gladast och galnast. Caroline Andŕen hade nog passat bra i det här gänget också, också glad och galen. Anders Snygg hade jag gärna tagit med i div 2 men det här laget behöver honom bättre, en klippa vid bordet och vid sidan, och trevlig så det räcker till.

/Magnus
 
 
Tack för att du tog dig tid och svarade på frågorna Magnus. Lycka till nästa säsong!
 
//Nyman