Efter ett på tok för långt uppehåll är jag nu tillbaka i högform på bloggen. Vet att min långa frånvaro förtjänar ett straff, men jag var så oerhört tiltad efter mitt uttåg ur våran egen tävling så jag var tvungen att sansa mig lite. Detta är ju såklart inte hela sanningen, men saker som jobb, lathet, träning, lathet och lathet är ju inte lika upphetsande att varken skriva eller läsa om. Men kommer ni ändå på ett acceptabelt straff så ska jag absolut överväga det, kommentera i så fall.

Valtider

I söndags var det val i Sverige med allt vad det innebär. För att återkoppla lite till våran egen tävling Fästningsslaget som spelades helgen 11/12 September så vill jag relatera lite till valet.

Jag ställde upp i HJ 20 där jag i första matchen stötte på en kille från Horred, tre enkla set sen var jag klar för andra omgången där jag skulle gå mot Viktor Görman, Eslöv. Denne lömnade dock WO trots spel dagen innan. Detta ledde till avancemang till tredje omgången där topseedade Simon Nilsson, Dänningelanda väntade. En naturligtvis mycket svår match, längesedan vi möttes men vi har båda slagit varandra. Inte mycket att säga om, sällan känt mig så chanslös i en match, helt ärligt.

Nu till anledningen av förlusten: NÄR jag blir statsminister är det första jag ska ta tag i är att: Förbjuda kortnabb! Har inte mött Simon när han spelat med kortnabb tidigare. Jag har Alltid haft ohyggligt svårt för materialet och känner mig lika vilsen som en Sverigedemokrat lär göra i riksdagen.

Saker som är troligare att inträffa än att jag vinner mot en spelare med kortnabb:

- Mona Sahlin avgår som partiledare för Socialdemokraterna och blir istället ny partiledare för Sverigedemokraterna.

-Jimmie Åkesson (SD-partiledare) tar över som tränare i Assyriska

- Lars Ohly vågar vista sig i samma rum som en Sverigedemokrat

- Fredrik Reinfeldt blir hårmodell

- Jan Björklund avslöjar att han aldrig gått i skolan

- Maria Wetterstrand går till val med sina nya planer om att bygga ut kärnkraften och att satsa åtskilliga miljarder på att montera ner alla vindkraftverk.

 

Ni förstår, jag KAN INTE spela mot kortnabb!

 

I övrigt annordnade Varbergs BTK ännu en kanontävling, grymt jobbat alla funktionärer!