Så nu tänkte jag avslöja var jag spelar nästa år.

Först tänker jag förklara anledningen till att jag byter klubb, då varberg är föreningen jag brinner för och alltid kommer brinna för men det funkar inte till nästa säsong av denna anledning:

* Kvällsmatcher. Jag kan inte spela kvällsmatcher mitt i veckan. Jag har ett jobb som innebär mycket resor och mycket hotellnätter. Därför funkar det inte med en torsdagsmatch klockan 19 i halmstad för mig. Sen ska jag inte hävda att det vore roligt att spela i division fyra för det vore det inte men det funkar inte rent praktiskt heller.

Detta är anledningen till varför jag byter klubb. Har ingenting att göra med att jag inte trivs i Varberg vilket alla som spelar för den klubben vet att jag gör och jag har också gjort det klart för min nya klubb att om Varberg (EOL) går upp i division 3 igen så kommer jag också att gå tillbaka, så länge jag är välkommen. Så det kan hända att det endast blir en säsong för denna klubb men det ska vara införstått!

Min nya klubb 2013/14 kommer att bli Lidhult.

Jag har inte skrivit på ännu men kommer att göra detta till veckan och hoppas att kunna avsluta detta kapitel i varberg genom att spela Nordhalländska mästerskapen under nästa helg!

Så första bekräftade Silly Season övergången blir då alltså jag själv!

Vem blir nästa?!

Ha en trevlig påskhelg!

 

//Nyman