ja. NU är det bara en vecka till seriehelvetet drar igång i både DIV II och DIV III pingisen.

Både för A-laget och för EOL så är det Åsa som står för motståndet i första matcherna. Match/er som jag inte tycker ska bli särskilt roliga att spela då jag spelade för Åsa förra säsongen och såna matcher är sällan roliga och spelet stämmer sällan, men denna gång kanske det är annorlunda, vem vet!

Just nu sitter jag sjuk, vilket inte är roligt då det både är danskt besök i pingishallen över helgen och som vanligt är det ju lördag och fest. Synd att missa båda men behöver sätta hälsan främst känner jag då jag varit sjuk mycket de senaste.

Ska bli kul att komma igång med serie spelet ändå, känns som att båda våra lag har nåt att komma med i år även om konkurrensen i båda serierna är tuff. 

Adam ser ju skrämmande het ut på träningarna(har jag hört ryktesvägen då jag själv i egen hög person sällan medverkar i varberg) trots sin skada. Frågan är väl om han orkar/klarar två matcher på en helg, jag tror han gör det då han är stabil som fan. Han själv är lite mer tveksam, den som lever får se.

Hellman såg även han stabil ut då han förra helgen piskade upp Benny Nilsson bakfull och jävlig som han var. Det var stabilt spel och då var ändå hans backhand inte så talande som vanligt så han blir giftig när den börjar sitta.

i BTK EOL är det bara jag och Henrik som har visat upp oss och som vi har gjort det! känner ni doften av ironi? Henke stod ju i och för sig för en stabil upphämtning i skilje förra helgen, men frågan är varför han från början hamnade i det läget?:)

Carlsson som laddar med Hawaii pizza med extra fläskfile, strul med kändisar och Cola kommer nog hitta formen nåt grymt skulle jag tro då hans uppladdningar normalt sett ser ut såhär, och han är alltid het dock främst utseende mässigt.

jag får ju försöka fylla ut bloggen lite när min kollega har fullt upp med sin dam nu verkar det som och då får bloggen komma i andra och tredje hand.

Vilket jag nu har gjort

Hej