I Lördags gick Nordhalländska av stapeln som sagt.

Undertecknad spelade i HS A klassen, där blev det dock en tidig sorti då jag torskade mot Robin i första matchen över 4 tajta set. Det är kul när man inte tävlat på ett antal år och spelat bara ett par matcher under året så får man möta den killen som man har tränat med de få gånger man har tränat under året. Föga oväntat dock. Jag blir väldigt ofta lottad mot Robin. Såvida inte Jimmy Björkman är med i samma tävling, då får jag möta honom:)

Robin spelade stabilt och pressade även Ted Faleberg i nästa match över fem set men var aningen för feg när han behövde slå och det straffade sig.

Nyberg såg ut att gå fram som en raket i Herrsingel och första set mot Pappa Kindblom i semifinalen såg ut att bli en snabb historia, men denna matchen togs till fem set! Jag såg dessvärre bara första set.

Westers match mot Johan Andersson var riktigt sevärd och Wester kommer förmodligen vara ännu bättre under nästa år då han enligt uppgift ska ha en enorm träningsvilja, vilket är kul! Unnar honom alla möjliga framgångar.

Finalen i klassen spelades emellan Nyberg och Pohjalainen. Föga oväntat.

Pojja som jag tyckte såg ut att börja lite skakigt under turneringen men ökade takten och tog hem finalen mot lagkompisen Nyberg! Bra där Pojja! Jag antar att det var för att jag lät dig slå mig i skiljeset i veckan;)

Pojja tillsammans med Filippa Bergand var tävlingens giganter. (Snart kommer ett inlägg om Hallands yngre lirare där jag kommer att lägga en del fokus på Filippa som är ett riktigt framtidshopp som finns i halland, som har rätt skalle för att lyckas också! )

Vilket ledde till att Åsa tog hem tävlingen. Det blev som väntat en batalj mellan KBA och Åsa. Åsa vinner med 7 poängs marginal!

Grattis Åsa!!

 

Veckan på bloggen ska bli späckad! Såhär har jag tänkt:

Måndag - Kvalet till Div 1 och 2

Tisdag - Silly Season

Onsdag - Mer utförlig summering av säsongen

Torsdag - Ungdomar på framfart i halland / Bristen på ungdomar

Fredag - Kommentarer från övriga div 3 serier runt om i landet.

 

Så håll koll på bloggen i veckan folket!

Hoppas ni haft en bra helg och imorgon är det måndag. Så ni vet

 

Cheers!

Nyman