Nästa helg, närmare bestämt den 6:e April så går nordhalländska mästerskapen av stapeln.

För er som eventuellt inte vet vad det är så ska jag berätta för er.

Sedan många många år så har det gått en tävling en gång per år som heter Nordhalländska mästerskapen.

En tävling som gått mellan de nordhalländska lagen Åsa, Särö, Onsala, Tölö och Horred. Det är en tävling där man tävlar i klubbform.

Alla tävlar var för sig och så räknas det poäng för de olika klasserna och den klubb som fått mest poäng under helgens spel vinner turneringen.

Jag som varit med i denna tävling då jag spelade för Åsa vet vad detta handlar om. Det är en enormt prestigefylld tävling där alla klubbar ser till att dra med sina absolut starkaste spelare och framförallt, ALLA spelar. Gamla spelare som inte hållt i spaden på ett par år väcks till liv under denna helgen och kliver återigen in i hagen för att kämpa för sin klubb.

Ett enormt roligt koncept och har man chansen så bör man absolut vara med.

Nytt för detta år är att Lindome samt Varbergs BTK är inbjudna.

Jag antar att man gör detta för att dels bredda tävlingen till en större tävling och få fler spelare i klasserna samt att sammanslagningen av de nordhalländska lagen Tölö, Onsala och Särö gör att det blir väldigt få klubbar annars.

Jag uppmanar alla som spelar i dessa klubbar att anmäla sig i så många klasser som de överhuvudtaget kan. Har vi nån varbergs lirare som tänkt ställa upp på detta spektakel?

Tävlingen kommer att spelas i Åsa skolans idrottshall och finns klasser för alla!

Sista anmälningstid är denna fredag så det brinner lite i knutarna, denna tävling är också kraftigt rabatterad och kostar inte lika mycket som övriga tävlingar.

Så tillhör ni något utav dessa lag så anmäl er snarast!

 

Vill även locka med en liten teaser - till helgen så kommer jag att avslöja vilken klubb jag kommer att representera under nästa säsong.

Detta kanske de flesta utav er skiter blankt i, men det ger ju er också en liten föranvisning om hur bloggen kommer att se ut nästa år - vilket ju borde vara högintressanta nyheter för er alla!:)

 

//Nyman