Efter två relativt askassa pass i måndags och tisdags började jag bli lite orolig för min form inför nästa helg tävling Halmstad masters. Därför tänkte jag att jag skulle göra ett grymt pass nu ikväll, men icke sa nicke, feber stoppade mig och nu hägrar förnedringen, förudmjukningen, pissingen av mig i luften kommande helg...Nästa vecka är det dags att börja spela i alla fall hyfsad pingis! En ljusglimt och den är faktiskt oerhört stor, framförallt mentalt tror jag, är att nya plattor är på G tlls på måndag, hoppas och tror på att tränare Lennart "Putte" Andersson gör underverk med mitt racket. MIn otroligt dåliga form kan Enbart beskrivas med två ord: Dåligt material. Somliga hävdar att anledningen till min dunkla form är att jag enbart gjort två och ett halvt (Dagen efter hemkomst från en alkoholmäsigt mycket tung vecka, orkade jag endast ett halv pass) pass i somras skulle vara anledningen, men det är ju självklart bara nonsens! Dåliga plattor är anledningen, ge mig nytt material och jag ska återigen börja briljera i hagen, var så säkra.

Well well här följer i alla fall deltagarlistan till nästa helgs tävling; http://www1.idrottonline.se/templates/NewsPage.aspx?id=568881&epslanguage=sv