Först och främst vill jag beklaga att bloggen låg nere i två dagar.

Detta berodde på att jag inte pröjsat avgiften för ett premium abonnemang och då har man ett begränsat antal besökare som är betydligt lägre än vad som behövs.

Nu är vi up and running igen och vi har en massa jävla resultat att gå igenom. Börjar med våran serie.

Matcher som spelades i Laholm:

Lidhult B1 - Lidhult B2                               8-2

Det var en relativt smärtfri seger för oss i B1 denna dag. Nye dansken Dennis Dyhr Rasmussen gjorde debut för B2 och vår nye dansk Dan Svendsen gjorde debut för oss och man får väl säga att båda gjorde det bra. Jag började med att möta Dennis och jag fick se mig besegrad. Det är den värsta serve jag mött i hela mitt liv och jag fick nog över 5-6 servereturer på hela matchen. I spelet var det jämnt dock men det spelar mindre roll. Det var enda singelmatchen som vi förlorade idag, plus en dubbel som Nyman/Nissi torskade mot Dennis/Lars - 8-2 till Lidhult B1 efter ett historiskt derby!

Kågeröd - Laholm                       8-1

Kågeröd gjorde processen kort mot Laholm och det var endast Christer Blom som lyckades ta en match. Christer som jag måste säga spelade bättre än vad jag tidigare sett honom spela. Det hjälpte föga mot Kågeröd som har ett väldigt jämnt och stabilt lag och inga direkta svaga punkter. Man kommer definitivt vara med och kriga däruppe. Laholm får nog sikta på att försöka hålla sig kvar i denna serien, även om man till eftermiddagsmatchen hade fått ihop ett betydligt vassare lag.

LUNCH!

Kågeröd - Lidhult B2                          8-4

Kågeröd har som sagt ingen svag punkt. Väldigt genomstabilt lag som håller en mycket hög division 3 klass.och kommer att bli att räkna med i denna serie. Denna dag är det endast Dennis som lyckas mot Kågeröd. Dennis går rent och i dubbel med Lars Johansson tar de även match nummer 4:a. Leif, Lars och Anders har en bit kvar innan man är med och slåss på allvar i div 3, hoppet mellan division 3 och division 4 är för stort men jag tror alla kommer börja vinna matcher ju längre serien går. Kriga gubbar!

Lidhult B1 - Laholm                             8-6

Vilken jävla nagelbitare detta blev! Laholm förstärker sitt lag väsentligt inför andra matchen. In kommer Ulf Jönsson och Peter Anderberg. Ulf Jönsson som är en bra division 2 spelare i alla fall och Peter Anderberg som är en mycket bra div 3 spelare. Linus börjar att gå in och spöa Kaj i tre snabba. Pelle får samtidigt det för tufft emot Anderberg och lägger den matchen med 3-1. Jag går sedan in och piskar upp Christer Blom, även om den matchen blev lite jämnare än vad jag hade tänkt. 3-1 seger. Vår nya dansk Dan går sedan in och gör en fantastiskt bra match emot Uffe Jönsson och går segrande med 3-2 och 11-6 i skilje! Gött Dan!! Riktigt underhållande match! Nissi följer upp med att besegra Blom och det står 4-1 i lagmatchen. Sen kommer två jobbiga matcher. Pelle lägger 11-9 i skilje emot Uffe Jönsson. Dan lägger 11-9 i skilje emot Peter Anderberg. Jag besegrar Kaj snabbt och siffrorna skrivs till 5-3 inför dubblarna. Nyman/Nissi besegrar Kaj/Blom medan Dan/pelle får stryk mot Uffe/peter. 6-4 inför de sista 4 singlarna och det är nu det oväntade händer. Som vi ser det så ska vi ha alla matcher gentemot Christer och Kaj men vi ser oss inte som favoriter mot varesig Anderberg eller Jönsson.

Linus Nissi går in i första matchen och gör en fantastisk match emot Peter Anderberg och spelar mycket stabilt. Nabbet sitter som en smäck och Forehanden är stabilare än förra året 12-10 i fjärde set till Nissi!

Dan spelar på andra bordet emot Christer Blom. En match där han är stor stor favorit i mina ögon efter att spöat Uffe Jönsson. Dan har det lite jobbigt emot Christers material och han lägger matchen med 6-11 i skilje! 7-5 i lagmatchen efter en förlust vi inte hade räknat med!

Pelle ska sen gå in och avgöra genom att spela ut Kaj. Det är en match han alla dagar i veckan bör vinna, men Pelle är inte riktigt sig själv idag. Lite stel och slagen sitter inte riktigt som han ska. Pelle förlorar mot alla odds matchen med 3-2 och Kaj går segrande ur striden. 7-6 i lagmatchen!

Jag går då in som fjärdeman och ska möta Uffe Jönsson. Jag har aldrig slagit Uffe tidigare och jag har de flesta andra matcherna kännt mig ganska bortspelad med Uffes aviga slag och aggressiva spel. Idag är inte en sån dag. Vi SKA inte tappa poäng i denna matchen. Jag går in och gör, faktiskt, en lysande insats och har den där känslan i kroppen som man har när man känner att man kan inte förlora. Jag besegrar Uffe med 11-4 i skiljeset efter en mycket bra match och lagmatchen är vår med 8-6!!

Sjukt härlig seger även om den blev betydligt jämnare än beräknat. All heder åt Laholm som gör en bra match även dem.

Väldigt långt inlägg om denna matchen men det var värt att dyka in i den på riktigt:)

Det kommer även referat om de andra matcherna i serien och även andra serier, men det får vänta lite! Kanske senare ikväll eller imorgon!

Tack för ordet!

Nyman