Lördag den 27:e November var det åter dags för BTK EOL att kliva in i hagen.

Efter en mkt lång bilresa till Våxtorp kom vi till slut till hallen och blev glatt överraskade av att hallen var stor och det var gott om plats i hagarna vilket gynnar spelare som spelar så publikbefriande som vi. Carlsson var dock lite orolig över att colan som dom hade inte skulle vara nån hit, men hör och häpna, det var den godaste colan han har druckit efter originalet! Vem kunde ana detta?

Första matchen var emot Särö som mönstrade Far och son Kindblom, Frippe och J-J Holmberg.

Vårat Lag såg ut såhär: Nyman, Trädet, Carlsson och Big Boss Randelid

Först ut var jag och Carlsson. Jag ställdes emot J-J Holmberg en match som jag var helt övertygad om att jag skulle plocka hem, men jag fick det rätt i ansiktet direkt. Detta bevisar än en gång att man kan inte gå in med en pissig inställning inför en match, oavsett vem som står på andra sidan nätet, onödigt.

Carlsson räckte inte till emot Pappa Kindblom och Särö hade tagit en ledning med 2-0 direkt.

Trädet och Big Boss kliver sedan in i hagen.

Trädet blir ett par nummer för små för Frippe, som i mina ögon är en mycket duktig pingisspelare och en go gubbe!

Dan "Big-Boss" Randelid går sedan in och visar hur man spöar lille Kindblom och reducerar till 3-1

Jag går sedan in och vinner mot lill Kindblom samtidigt som trädet torskar emot pappa kindblom. 4-2

Dan vinner enkelt emot J-J och Carlsson åker på torsk emot Frippe.

5-3 inför dubblarna

Jag och Erik spelar första dubbel och vi gör det fruktansvärt bra och vinner 3 snabba emot J-J och Frippe.

Dan och Carlsson vinner också sin dubbel i raka set. Utjämnat 5-5 efter stabilt dubbelspel!

Jag går sedan in och möter Pappa Kindblom. Jag höjer mig rejält och blir lite förlåten för min fatala miss i första matchen. Spelar fokuserat och driver på hela matchen och vinner med 3-1. Skönt!

Trädet vinner sen övertygande enkelt mot Lill Kindblom.

Carlsson åker sedan på en försmädlig förlust emot J-J som vi inte heller hade väntat oss! 7-6 till oss inför sista matchen.

Sista matchen är Dan emot Frippe. Dan har aldrig slått Frippe inför denna match.

Detta visar sig bli en makalöst spännande tillställning. Fantastiskt spel från båda sidor. Dan hade matchbollar i 4:e set, ledning 10-7 men Frippe kommer tillbaka och vänder till 10-12, skiljeset är att vänta. Skiljesetet var helt fantastiskt, jag har sällan sett Dan spela såhär bra. men Frippe går upp i ledning 10-7 i skilje, MEN DAN vänder på detta och vinner skiljesetet med 12-10 och lagsegern var säkrad med 8-6 och det var euforisk glädje!

fan va gött!

Lunchen var medioker och Erik klagade på priserna i en affär (har man inga pengar är det klart man klagar)

andra matchen så är det Laputa som står på andra sidan bordet. Jag tänker inte skriva så mycket om denna match då det i mina ögon var en fantastiskt tråkig tillställning. Vi vann med 8-2 förlusterna kom hos Carlsson och Dan.

Kvoter i helgen:

Anton Nyman: Singel, 4-1 Dubbel: 2-0

Erik Ivarsson: Singel, 3-2 Dubbel 2-0

Simon Carlsson: Singel, 1-4 Dubbel 2-0

Dan Randelid: Singel, 4-1 Dubbel: 2-0

Totala Kvoter:

Anton Nyman  Singel: 11-4 Dubbel: 4-2

Simon Carlsson: Singel: 6-9 Dubbel: 4-2

Erik Ivarsson: Singel: 5-4 Dubbel: 3-1

Dan Randelid: Singel: 4-1 Dubbel 2-0

Henrik Andersson: Singel: 5-4 Dubbel: 1-3

Martin Antonsson: Singel: 1-5 singel Dubbel 0-2

4 sköna pinnar i alla fall gubbar och vi seglar uppåt i tabellen!

Åsacupoolen

Jag har även varit och spelat Åsa IF:s tävling idag och jag kommer bara skriva kort om min egen insats, möjligt att det kommer mer om tävlingen sen.

Jag kom i samma grupp som Xing Peng, Gabriel Sveden och Gerry Andren, alla Åsa och alla riktigt tuffa motståndare. Jag startar med att slå Gerry med 3-0 efter ett väldigt stabilt spel.

Matchen efter så står Xing Peng vid andra sidan nätet. Jag hamnar i underläge 0-2 och var verkligen borta, Peng har skaffat sig en backhand under sommaren vilket gör honom ganska komplett. Jag lyckas dock få kraft från ovan och hitta ett spel, tredje sett blir mitt... Fjärde set blir även det mitt och jag lyckas hitta ett skiljeset. Tänd till tusen efter ett bra spel, dock slutar det lite snöpligt med torsk 11-7 i femte. Men jag är nöjd, Peng är en väldigt bra spelare . skiljeset mot Åke och Peng i år, torsk i bägge, synd att man inte kan knyta till säcken riktigt i såna matcher.

avgörande match om andraplatsen mot gabriel Sveden, bra spel och ett par riktigt underhållande slagdueller senare så står jag som en förlorare med 12-10 i fjärde efter att ha tappat 10-7, tråkigt värre men jag är relativt nöjd ändå får jag säga då jag spelade bra pingis.

Finalen gick mellan Gabriel och Peng så jag kan ju säga att grupen var inte den lättaste heller kanske. gabbe skrällde lite och vann faktiskt finalen mot Peng som läste sönder Peng efter att dom är träningskamrater och spelar mycket emot varandra.

Spelade även dubbel, men det ska vi INTE prata om. Fyfan.

Men en trevlig helg i pingisens tecken.

Over and out

//Nyman