Så har det varit sammandrag igen då! Många härliga matcher och resultat att analysera!

Vi börjar med det som skedde i Lidhult, för det har jag mest koll på!

Längsta resan för året och det kändes inte som det var en särskilt lång resa i jämförelse med tidigare år till vaggeryd och husqvarna. Det var ett taggat EOL gäng som åkte iväg i en okristlig tid på lördag morgon.

Vi som satt i bilen var Dan Randelid, Kent Antonsson, Erik Ivarsson, Simon Carlsson och undertecknad.

Anländer till hallen strax efter 9 och möts där direkt av en leende kille med snaggat huvud vid namn Alexander Malmborg, ytterliggare en legend som har väckts till liv. Riktigt kul att se dig Malmborg!

Man kunde  konstatera att Lidhult inte hade ordinarie lag, inte heller EOL och Nissan hade det.

Första matchen:

Lidhult - BTK Nissan      3-8

Ingen lätt match för Lidhultarna inte, Figge i spetsen för Nissan tillsammans med en drös med ungdomar.  Stabil seger för Nissan mot Lidhult trots ett par tajta matcher! Malmborg var nära att plocka en utav sina matcher vilket var kul och se!

 

BTK Eol - Åsa BTK                 2-8

Kändes på förhand som årets viktigaste match. Totalflopp blev det för oss. VI var inte med alls och var väl i ärlighetens namn inte särskilt nära heller. Erik spelade femsetare mot Robin som det kändes som han hade och jag tyckte att jag hade ett bra grepp om Kari, men icke. Just det. Ni hörde rätt. Gamle räven Nyman debuterade i dagens sammandrag, det blir dock bara detta men det var kul att vara med. Tung och tråkig förlut dock. Vinsterna i vårat lag togs utav Simon som spöade Robin och undertecknad som spöade Gerry.

 

Lunchen "avnjöts" på ett bra sätt med diskussioner om vilka som skulle spela eftermiddags matcherna då vi var 5 gubbar med oss och Kent skulle spela andra matchen, det var bestämt.

 

Lidhult - Åsa BTK        8-4

Detta var nog en missräkning i Åsas läger då jag är ganska övertygad om att man räknade med att gå ifrån denna matchen som segrare! Norberg hade anslutit till Lidhults lägret på Malmborgs bekostnad. Norberg och 3* Johansson gjorde en sjukt imponerande insats genom att vinna denna match. Ett par extra plus går ut till Per "Dräparen" Johansson som gick RENT i denna match. Det är väldigt väldigt bra gjort av Pelle som spöade Daniel Jacobsson med 3-0 i sista matchen som kronan på verket! Nu ligger ni tvåa Lidhult, eftersom Horred hade en misslyckad helg! Kör ni på mot tvåan eller?

 

Nissan BTK   - BTK Eol               7-7

BOOOOM! Nissan åker på sitt andra poängtapp! Och det mot småbönderna i EOL! Det ska sägas att detta inte var det bästa Nissan laget som har setts i dessa sammanhang. Man bytte ut Figge och satte in Robert Nyström inför denna match. En etta mot en annan etta. Nyström och Anton Snygg spelade stabilt och gick rent, däremot höll inte övriga spelare samma nivå och fick se sig besegrade flertalet gånger.

Extra plus i denna match går till Simon Carlsson som gick 2-1 plus en dubbelseger i denna match och gjorde det på ett imponerande sätt.

Jag får väl ge mig själv en klapp på ryggen också som även jag går in och vinner 2 i denna match plus en sjukt bra dubbel tillsammans med Erik Ivarsson mot Nyström/Snygg. Ett par riktigt fina bollar visades upp i denna match! Slutar på 3-2 i singel plus 1-0 i dubbel under dagen med ett knä som gjort ont (ingenting mot hur det känns nu dock) så jag är nöjd med min dag!

Jag känner att jag MÅSTE plussa för Robert Nyströms serve. Helt makalöst bra serve den grabben har. Jag torskade 3-1 mot honom och jag är ganska säker på att det hade blivit i stort sett samma siffror om han bara servade och sen sket helt i spelet. Många timmar som ligger bakom de servarna!

 

Detta var det som hände i Lidhult! Gött med 1 pinne mot serieledarna gubbar!!

 

Landeryd:

 

Jag har ingen koll alls på hur spelet var i Landeryd så jag drar bara ett par korta resultat och notiser.

Ätrafors - Landeryd    1-8

Horred - Onsala    2-8

Landeryd  - Horred    8-3

Onsala   - Ätrafors   8-3

 

Det man kan säga är att Landeryd nu står på en ganska säker mark efter två säkra segrar idag. Man spelade inte med Anthony annars var det samma lag som förra sammandraget, och det laget är bra.

Ätrafors ställde inte upp med ett bra lag och kämpar precis som vi för överlevnad i denna serie. Stig Gustavsson gjorde debut i serien i år såg jag.

Horred lyckas inte alls utan Simon Carlsson som betyder mycket för det laget och vad jag förstått så kom inte övriga upp i nivå heller och Wester var väldigt missnöjd. Conny gjorde debut denna helg!

Nu tappade Horred kvalplatsen till lidhult.

Det man också kan säga är att alla dessa resultat är heeeelt katastrofala för vårat vidkommande och spel i DIV 3 känns ganska avlägset till nästa år! :(

 

Cupassisten strular för mig just nu så jag kommer inte in på matchprotokollen, men hoppas det ska vara ordnat snart så att man kan se om det funnits några skrällar

Avslutningsvis vill jag säga att det är kul att höra att bloggen är omtyckt och att det faktiskt finns en hel del som läser den! Det gör att det är roligare och man känner ett större driv för att fortsätta med den! Tack för förtroendet och tack för att ni läser!

 

Nu ska jag, tillsammans med min whiskeypinne sätta på en rulle som är bättre än Polisskolan 6. Varför slutade man inte göra dessa filmer i tid när de fortfarande var roliga? Nåväl, trevlig lördagskväll därute vänner!

 

//Nyman