Först, beklagar en sen återkoppling här på bloggen, men jag har varit ute och rest under två veckor. Sitter just nu på tåget på väg hem och går igenom resultat. 

Det är ingen rolig läsning med EOL ögon måste jag erkänna. 

Eftersom jag missat första sammandraget för året så kan jag inte säga mer än vad resultaten säger så jag hoppas att ni hjälper till att fylla ut i kommentarsfältet! 


Åsa BTK - Landeryd     8-1

Enkel seger för Åsa och verkar som att Herr Petersson spelat väldigt stabilt i denna match och slår både Erlandsson och Aronsson utan setförlust. Ser honom som segrare i dessa matcher men kanske inte så enkelt. Kraftigt försvagat Landeryd som varken hade med Mattias eller Lars, dock Anthony som var den enda som vann match innan han sedan torskade mot Kari. Bra gjort av islänningen!


Onsala - BTK Nissan            2-8

Inte direkt oväntat. Figge torskade ett set mot Åke men annars var det smooth sailing. Ahl och Åke tog matcher för Onsala.


Horreds BTK - Lidhults PK     8-5

Simon Carlsson tillbaka för Horred och Conny spelade även detta sammandrag och lyckades få med sig en vinst mot Leif. Per Johansson verkar som han blandat och gett lite i denna match. Startar med en förlust mot Niklas Knutsson i första och Wester i andra innan han sen går in och spöar Simon Carlsson i sista matchen! Pelle som spelar bra är riktigt svårspelad. Gjorde Simon sin första mindre bra insats för året? Du kan väl kommentera det själv Simon:) 


BTK Eol - Ätrafors BTK         3-8

Tungt och tråkigt. Ätrafors ställer upp med sitt bästa lag för året utan tvivel. både Oscarsson och Karlsson. Samt en ny etta i form av Johan Karlsson. Sjukt tråkigt och det där var våran sorti ur div 3 fastställd. Känns grymt tråkigt att behöva lira sena vardagkvällar i division 4 nästa säsong. Sjukt opeppande. Hedström ska ha en eloge för sin vinst över Johan Karlsson i första matchen. Bra Richard! 


Lunchen var säkert fantastisk!


Nya matcher. 

Landeryd - Onsala     5-8

Inga skrällar här när Landeryd matchar detta lag. Åke går fullt och en Brovall som verkar ha spelat stabilt. Onsala tar en stabil tvåa. 


Åsa - Nissan    5-8

Kul att se att Ringström går in och lirar för Nissan - Dock vete fan hur nöjd han är?:) 

Stabil seger igen för Nissan och då utan Håkansson men med Pappa Snygg. Familjen Snygg vinner denna match för Nissan och både far och son går fullt. Cred till Anton som tar fullt emot Åsa och de mot Kari, Robin och Daniel. Riktigt bra jobbat!! 


EOL - Lidhult    1-8

Våra stats mot Lidhult är heeeeelt horribelt dåliga. Denna match kräver inga kommentarer. Grattis Lidhult. Eller jo. En kommentar krävs och det är att Erik Ivarsson enligt uppgift ska gjort säsongens match och pressat Fredriksson till ett femte set där det dock blev förlust med 11-9. Bra jobbat ändå trädet! Sen ska det också sägas att vi spelade med tre man i denna match då Richard inte klarade av att spela andra matchen. 


Horred - Ätrafors    2-8

Som sagt. Ätrafors hade ett grymt lag denna helg. Simon tog sina två matcher mot Oscarsson och Skära annars var det förluster för Horred! Bra jobbat Simon, annars var det nog inte många nöjda horredsanhängare efter denna match. 


Detta var matcherna som spelades och det man kan konstatera är: 

EOL kommer nästa år att spela i division 4. 

Ätrafors har fått till sig Johan Karlsson och det är en grym förstärkning i Div 3 - nu blir det div 3 spel för er nästa år! Så länge man ställer upp med laget man hade i helgen vill säga! 

Anton Snygg måste gjort en fantastiskt bra match mot Åsa och synd att jag inte kunde vara där och se det! 


Se nedan tabell, ingen rolig läsning det inte.....


1. BTK Nissan                         22p

2. Lidhults PK                          15p

3. Horreds BTK                       14p  

4. Onsala BTK                        13p

5. Åsa BTK                             11p

6. Ätrafors BK                         9p

7. Landeryds PK                    8p

8. BTK Eol                             4pTack för mig

Signerat Nyman