Det har varit dött här ett tag, jag försöker att skriva så gott jag kan men jag har helt enkelt inte tiden att lägga som krävs för att blogga regelbundet utan det får bli när det blir!

Fullt sammandrag i Horred förra helgen, mycket trevligt!

Såhär slutade matcherna:

Kågeröd - Allerum               8-5

Kågeröd fortsätter att visa sig stabila som fasen i denna serien och vinner en viktig match emot Allerum med 8-5. Kågeröd har ett jämnt och stabilt lag som kommer att ställa till problem för många olika lag detta år. Norström kommer att sluta på ett ganska bra plus och har hitills 8-1 i singelmatcher. Sen ska det väl sägas att Kågeröd har inte mött några lag som är från övre halvan än, så det får ge sig hur farliga de blir!

Laholm - Ätrafors                       2-8

Ätrafors kom med ett något bättre lag denna gång och Laholm med ett bra mycket sämre sådant, då blir matchen enkel för Ätrafors som kör över Laholm ganska behagligt. En av de få matcherna denna helgen som inte var sjukt jämna.

Lidhult B1 - Åsa                      4-8

Tung match för oss, vi startar ytterst dåligt, det blir för jobbigt att hämta igen. Ingen spanjor i laget denna gången för Åsa, men väl en Taprabrata som höll en mycket stabil klass. Man kände att man var bra med men Tapas (som han tydligen kallas) var lite för säker och framförallt mer tränad än vi. Jag slog Simon, Nissi och Dan slog norsken Flåöien. Viggan och Dan spelade också hem en dubbel, mer än så mäktade vi inte med. Dock en jämn och relativt välspelad match.

Lidhult B2 - Horred                        8-6

Våra goa B2:are hade detta sammandrag ett mycket bra lag. Dennis från Danmark samt Fredriksson utgör väldigt goda ettor och tvåor i laget medan en återkomst från en otroligt spelsugen Jimmy Björkman också spetsar till laget något. Detta var inte Horred med på och B2 tar en mycket bra och viktig seger gentemot Horred och Björkman får slå in segersiffrorna via 3-2 emot Knutsson! Gött gubbar!

LUNCH!

 

Kågeröd - Ätrafors          7-7

Kågeröd får sitt första poängtapp genom att man tappar en pinne emot Ätrafors. Man har Oscarsson och Rasmussen att tacka för denna poäng som båda går fullt och tar sin dubbel. Skära hade möjlighet i sista matchen att ta hem den för Ätrafors men förlorar snöpligt i 5:e. Skära, känns det inte som du spelar enormt många femsettare per år? Känns som varje gång man ser dig lira så går matchen till femset. Allt för publiken, din härliga jävel!

Laholm - Allerum               3-8

Laholm hade inte sitt starkaste lag på banan som sagt och Allerum har samma lag som de brukar och då ska man vinna med stora siffror mot Laholm. Det gör man också.

Lidhult B1 - Horred                  7-7

Jag måste erkänna att denna matchen känns enormt tung att vi inte vinner. Vi hade ett bra försprång över hela matchen och vi SKA inte tappa den. Jag tappade en match mot Schultze som jag, mig till minnes, aldrig tidigare har tappat en match emot, vet inte ens om jag lagt ett set. man ska dock ha respekt för denna man, när hans slag sitter är det svårt att hänga med. Sjukt hårda slag. Revanscherar mig lite genom att spika slutresultatet 7-7 genom att ta mig i kragen och vinna emot Wester. Vi hade 5-1 och 6-3 i denna match så det känns ändå enormt tungt och Horred var nog bra mycket mer nöjda än vi med denna pinne.

Lidhult B2 - Åsa                     6-8

Så nära, så nära! Åsa ångar på men man var nära att åka på poängtapp i denna match men den där Viktor Asp. Visar sig vara galet stabil och har hitills inte tappat en match. Bra krigat ändå av Lidhult B2 och nästa gång blir det seger!

 

Kul med fullt sammandrag för en gångs skull och kul med så enormt jämna matcher! Nu ska en annan försöka att komma lite mer tränad till nästa sammandrag och då jävlar är det fyra pinnar som gäller.

Tack för ordet!

Nyman