Efter en sommar som bestått av, tjaa jag ska säga som det är; NOLL pingis och lite för mycket annat (läs: alkohol, godis, chips, god mat m.m) så drog jag igår kväll 18.00 igång pingissäsongen 2010/2011 på allvar! Kändes att man varit borta ett tag, efter några bollar kunde jag genast konstatera att lite hade ändrats sedan jag sist befann mig i hagen: borden var mindre än någonsin och bollen gick fortare än någonsin. Dock var det skönt att se att vissa saker var sig lika: backhanden som alltid varit ohyggligt dålig var...(TRUMVIRVEL)...precis lika dålig som den alltid varit, forehanden som vanligt Stabil.

Hur som helst kändes det fantastiskt roligt att vara tillbaka i hagen igen, tror uppehållet gjort mig gott, kommer gå på inspiration i år vilket jag tror kommer gynna mig =)

Idag har jag tro det eller ej redan kört ett pass med David "Väggen" Hellman och ikväll blir det ytterligare ett, så se upp JJCriminal har börjat vässa formen nu! Det behövs inför årets första tävling, Halmstad masters i början av September.

JJCriminal förklarar härmed pingissäsongen 2010/2011 öppnad!