BTK EOL gjorde idag debut i den oerhört intressanta Division tre serien i väst.

Vi som ställde upp var:

Simon "ColaBoy" Carlsson

Anton "Ryamattan" Nyman

Henrik "Hank the Tank" Andersson

Erik "Trädet" Ivarsson

Första matchen ställdes vi emot mitt förra lag i Åsa IF, som mönstrade Patrik Nyberg, Daniel Jacobsson, Robin Pettersson och Olle Börjesson.

En match som jag på förhand trodde skulle bli mycket mycket svår där Åsa i mina ögon kommer vara med uppe i toppen av serien och fajtas.

VI var taggade som fasen, efter en "stabil" inslagning var det dags att sätta igång. Först ut var Simon emot Robin samt Henke emot Patrik. Simon spelade mycket stabilt och gamle Robin hade inte mycket att sätta emot. Dock åkte vi på en förlust, då Patrik spelade ut Henke efter bra spel.

Jag och Erik entrar sedan hagen, jag mot Olle och Erik emot Daniel. Jag vinner relativt enkelt emot Olle och Erik lyckas vinna över Daniel Jakobsson, vilket är riktigt starkt med tanke på att killen inte spelat pingis på ett drygt år, men han ser ut att ha gått framåt under denna period.

Ledning 3-1. de fyra nästa matcherna går vår väg, jag torskar mot Nyberg efter en riktigt usel pingis match men Simon vinner emot Daniel med 3-0, Henke vinner mot Olle och Erik vinner ännu en femsetare mot Robin och ställning 6-2 inför dubblarna.

Jag och Simon ställs emot Patrik och Olle och Erik och Henke ställs emot Robin och Danne. Två dubbelsegrar och lagsegern är ett faktum. En riktigt skön seger som bådade gott inför eftermiddagen!

Lunch på Åsa La Pizza, en högklassig restaurant där färg och form är i fokus. En graciös pissvarm lasagne blev det för min del! Smakade som de skulle

Efter lite tippningen, skitsnack, trevligt sällskap, inslagning så var det dags för match nummer två emot Nissan, farmarlag till halmstad.

Simon och Henke börjar och det blir tyvärr två torsk direkt, Simon förlorar emot Javor Andreev och Henrik förlorar mot Rasmus Ringström.

Jag och Erik är nästupp, jag vinner enkelt mot Joakim Ekberg men tyvärr torskar Erik emot Magnus Pohjalainen.

Underläge 3-1. Nästkommande matcher går inte så mycket bättre tyvärr, jag vinner mot Rasmus Ringström, Henke vinner efter vissa svårigheter med skallen emot jocke Ekberg. Simon torskar emot magnus och Erik torskar emot Javor

Underläge 5-3 och två dubbelförluster efter ett patetiskt sista set av undertecknad i en match vi hade.

7-3 och uppförsbacke, Simon tar första emot Ringström. Dock lägger jag i skilje me 11-9 mot Pohjalainen och tilten och förlusten var ett faktum.

Överlag är vi ändå relativt nöjda då det känns som vi har mött två av topplagen, tror att det i slutändan kommer stå emellan oss,Nissan,Åsa och kanske Särö.

Nu ser vi fram emot Laholms sammandrag i Oktober.

Kvoter:

Simon : 3-2 Dubbel: 1-1

Nyman : 3-2 Dubbel 1-1

Henke: 2-2 Dubbel: 1-1

Erik: 2-2 Dubbel 1-1

Nu håller vi tummarna för a-laget imorgon! Kör hårt!

//Nyman