Ett gäng som bestod av Undertecknad, Simon, Trädet och Henke drog sig ner till ett lika sargat Våxtorp som vanligt. Där befolkningen hänger på Tajes och äter korv med mos. Dock absolut inget fel på maten som är lika bra som alla finare krogar i stockholm. Lagom KRYDDAD mat!;)

Lagen som stod för motståndet var serieledarna Nissan och Hylte.

Vår första match var egentligen körd efter första matchen. Det fanns en person som skulle kunna ha gjort att vi kunde hota Nissan på allvar. Detta var Henrik Andersson som i första omgången höll på att drämma av en skräll när han förlorade i skiljeset mot Daniel Gunnarsson efter att ha tappat en 10-6 ledning. Detta skulle visa sig vara mycket tråkigt för alla inblandade inte minst för Henrik.

Denna matchen var inte så mycket att snacka om egentligen. Torsken skrevs till 8-3 vinsterna togs av Simon som vann emot Rasmus Ringström, jag som vann mot Ekberg och Simon och Erik vann sin dubbel.

Underbar lunch på Tajes! Dags för match två

Motståndare Hylte.

Denna match var också ganska tråkig att referera. Hylte är ett oerhört trevligt lag, men kommer mer ofta än sällan med tre gubbar.

Segern skrevs till 8-4

henrik hade ingen lyckad helg och blev nollad i helgen vilket i stort sett bara berodde på hans tunga första match. Vinst där och det kunde sett annorlunda ut.

Lite tråkigt då de andra redultaten gick vår väg denna helgen, Onsala tappade poäng mot Våxtorp och Åsa förlorade emot Särö.

Daniel Gunnarsson från Nissan slog till sist hål på Åke Grönlund, Kul!

Kvoter för helgen:

Simon: Singel: 2-4 Dubbel: 2-0

Anton: Singel: 3-1 Dubbel 0-2

Erik: Singel: 2-2 Dubbel: 2-0

Henke Singel: 0-3 Dubbel: 0-2

Totala Kvoter:

Simon: Singel: 10-17 Dubbel: 7-2

Anton: Singel: 17-9 Dubbel: 5-5

Trädet: Singel: 7-6 Dubbel: 4-1

Henke: Singel: 6-11 Dubbel: 2-6

Big Boss:Singel: 7-3 Dubbel 4-0

Martin Antonsson: Singel 1-5 Dubbel: 0-2

 

Noterbart är att Simon och Henkes singelstatistik bör vara högre. Simon väger dock upp det med ett horribelt bra dubbelspel, hur nån som rör sig så dåligt kan vara så bra i dubbel är beundransvärt. Min dubbel statistik är bara bra när Erik är min sida tyvärr annars är den horribel. Jag och henke bör ha 80 % vinst, men det vill sig inte riktigt.

 

Imorgon är det match mot Onsala hemma. Vi toppar laget och jag spelar alltså inte. Det kommer in ett hemligt äss ur rockärmen. Vem detta är låter jag förbli osagt!

Keep on rocking!//Nyman