Detta är verkligen inget roligt inlägg att behöva skriva, det känns rent förjävligt och jag är fortfarande besviken o lite sur över resultaten, vi hade som vanligt roligt och många skratt under dagen men resultaten var inte alls roligt, följer nedan.

Första matchen var emot Våxtorp, en match där vi på förhand bara skulle gå in och spela ut och ta två stabila poäng. Detta var på förhand....

Våxtorp hade plockat in en föredetta landslagsman vid namn Anders Johansson som har vunnit VM-guld i Lag, denna man gick rent emot oss. I övrigt bestod laget av Manno, Markus Lindberg och joel Wiik-Nedrup. Starkaste laget som våxtorp kan ha, dock så ska vi fortfarande vinna denna match. Jag tar på mig hela denna förlusten efter min avslutande sista match mot Joel Wiik-Nedrup där jag torskar med 11-9 i skilje och visar än en gång att jag kan inte spela mot 13 åringar.

Matchen slutar 7-7, besvikelsen var stor och jag föraktade mig själv länge och gör det fortfarande

Sen en "delikat" lunch på Tajes, Våxtorps svar på, ja nån delikatess restaurang.

Andra matchen, den viktigaste. Motståndare var Åsa. Ett glatt och skönt gäng som jag känner väl och som är en tuff nöt och knäcka.

Ganska medioker tillställning från vår sida, trots att vi höjde oss en aning spelmässigt jämfört med våxtorp matchen. Jag och Henke i alla fall, Simon var bra i första matchen och Dan är stabil alltid.

Jag ska inte skriva så mkt, vi torskade med 8-4 efter att ha vunnit första mötet med 8-2. Den stora skillnaden var Daniel Jacobsson och Robin pettersson som förra gången blev nollade av oss och nu tog dessa båda herrar fullt.

Jag betedde mig riktigt dåligt vid bordet och förstörde mitt rack och skäms över mitt uppträdande och jag förtjänade minst en varning under dagen. Om någon tog illa vid sig så ber jag om ursäkt.

Dagens kvoter:

Simon Carlsson Singel: 2-4 Dubbel 2-0

Anton Nyman Singel: 2-4 Dubbel 1-1

Henrik Andersson Singel: 1-4 Dubbel 1-1

Dan Randelid Singel 3-2 Dubbel 2-0

Totala Kvoter:

Simon Carlsson Singel: 8-13 Dubbel: 6-2

Anton Nyman Singel: 13-8 Dubbel: 5-3

Henrik Andersson Singel: 6-8 Dubbel: 2-4

Dan Randelid Singel: 7-3 Dubbel: 4-0

Erik Ivarsson Singel: 5-4 Dubbel: 3-1

Martin Antonsson: Singel: 1-5 singel Dubbel 0-2

 

En sak måste jag ta upp som var riktigt riktigt dåligt från arrangörens sida.

Sista matcherna är schemalagda till att börja klockan 2. Våran match höll på i 2,5 timmar lite drygt. Klockan 4 är hallen bokad av volleybollen, vilket gör att vi får flytta på våra avslutande 4 matcher och spela på halva hallen och i andra halvan är det volleyboll. Volleyboll är en sport som låter ganska mycket och det var helt klart ett störningsmoment

Jag förstår att det är svårt att få in alla olika sporter och aktiviteter när man bara har en hall, men detta är under all kritik.

Det är helt enkelt inte okej, det spelar ingen roll vilken division man tillhör, alla ska kunna utföra det dom håller på med utan störningsmoment som dessa.

Jag hoppas inte att detta upprepar sig då det kommer fler sammandrag i Våxtorp.

 

En dyster dag resultatmässigt, som tur var så vägde kvällen upp en del. Tack för det gubbar. Stort grattis till våra hjältar i varbergs a-lag som presterar överallt!

 

Signing out//Nyman