Till helgen stundar ännu en dramatisk drabbning i DIV 3 VSSV

Denna gången är motståndarna Särö IK och Laputa.

En omgång som är viktig för våran del, detta är lag som det kan gå precis hur som helst. Särö kan ha seriens starkaste lag om de kommer med sina bästa lirare och då blir det mycket tufft. De kan även komma med ett enklare lag. Småkillarna i Särö är bra men dom står sig inte i jämförelse med Glenn Peters och Kihlesjö och gänget..

Andra matchen är mot Laputa, inte det heller någon lätt match med knasiga spelstilar och yngre förmågor som sett betydligt bättre ut än väntat.

Starten på serien har i mina ögon inte varit helt som vi vill ha den, matcherna vi förlorat mot Onsala, Nissan, jag säger inte att vi ska vinna dessa matcher. det är två riktigt bra lag, särskilt nissan. Men det känns som vi ska kunna stå upp bättre än vad vi har gjort.

Till detta sammandraget hoppas vi att alla är friska och krya, denna helgen går vi för fyra friska eller vad säger ni gubbar?!

 

Lördagen kommer också avslutas med en lagfest i varberg, jag hoppas att min bloggkollega kommer att skriva om detta. Jag käkar antibiotika så det blir inget festande för mig, så jag passar på att ta hem ett par klasser i Åsas hemmatävling på söndagen istället.

//Nyman