Mitt före detta lag, EOL, åkte ju ur Div 3 som ni alla vet.

Jag har försvunnit till vackra Lidhult. Erik försvann till Horred.

Men Simon Carlsson då? Vad händer med denna underbara person?

Simon kommer med största sannolikhet att förflytta sig från Varberg pga studier och hamnar förmodligen i GBG/Skövde till hösten. Om det sen blir en flytt rent praktiskt eller om det blir pendling det får vi se.

Detta gör att det även för honom blir svårt att spela kvällsmatcher i södra halland på veckodagar. Precis som för mig och Erik.

Hur han ska göra med pingisen har han ännu inte bestämt så jag lägger ut detta inlägg för att se om det finns någon Div 3 klubb runt om som är intresserad av att stärka upp laget med denna gigant.

Ni som känner Simon vet vilken go gubbe det är och jag känner inte att jag behöver promota honom särskilt mycket. En bra division 3 spelare och en härlig kille.

Just på detta inlägg vill jag inte ha en massa diskussioner i kommentarsfältet ifall det skulle bli konkreta övergångsrykten/Övergångar för det förstör spänningen om var denna man kommer att hamna nästa år.

Så om det finns klubbar som är intresserade så kontakta mig direkt istället på:

pingistoken@hotmail.com

 

Tack!

Fridens!

// Nyman