I helgen sätter seriespelet igång för de nationella serierna i sverige, känns otroligt spännande och grymt tråkigt att man inte själv kan medverka!

Ett par grejjer som ska bli väldigt intressant att kunna konstatera efter helgen är:

- Hur bra är Andrew Gambina? Snackar vi en klass som kan konkurrera med Åke och Snygg om seriens bästa lirare eller snackar vi en plus minus spelare?

- Utvecklar sig Leif Johanssons spel på samma sätt som ett bra vin, dvs bättre med åren? Eller utvecklar den sig mer som en Janssons frestelse som stått framme i rumstemperatur under en längre period? På lördag eftermiddag kan jag ge svar!

- Hur ser formen ut på mina lagkamrater som med största säkerhet har tränat allra minst i denna serien?

- Vilka utav halmstads killarna har gått framåt mest under sommaren?

- Hur bra är Niklas Wester?

- Spelar Simon Carlsson för Horred? Vill man försöka sig på att klättra sig uppåt i seriesystemet?

- Ätrafors som sitter på ett gäng rutinerade och duktiga spelare, Oscarsson, Karlsson, Skära? Vad är det för klass på gubbarna?

- Hur går snacket i lokalen? Kommer det vara samma avspända och mysiga stämning där alla snackar med alla eller blir det mer taggarna utåt när serien blivit klart vassare?

- Publik? Kommer det finnas någon eller kommer min coaching eka i hallen?

- Kommer det att finnas RIKTIG cola i lokalen för köp? Eller väljer man att servera Eldorado Cola? Nu undrar ni vad detta har med pingis att göra, men faktiskt så har det en enorm betydelse för en viss del i vårat lag.

- Vilka i serien läser bloggen?!

- Kommer vi att få se några kort? Är det någon som kan vara i farozonen nu när en annan inte spelar? Får Michael Malmborg plocka fram kortet?! Det får vi hoppas.

- Vem är seriens största psykare?

- Någon som bytt en backside platta mot nån form av material i ett sista desperat försök att nå toppen?

- Hur mycket kommer mitt tips att ändras efter första sammandraget?

- Vem leder serien efter morgondagens match mellan BTK Eol och Åsa BTK?

Som sagt, många frågor som det ska komma svar på och förmodligen kommer det också att uppstå många nya frågeställningar!

//Nyman