Sticker emellan min sammanfattning av DIV III för att nämna den nya serieindelningen inför nästa år.

 

Våran serie ser ut som följer:

BTK EOL

BTK TIF

Husqvarna S:a IS

Laholms BTK Serve

Landeryds PK

Onsala BTK

Tabergs BTK

Vaggeryds BTK

 

En heeeel del ändringar i våran serie inför nästa år alltså. Bara Onsala egentligen som tillhörde vår serie föregående säsong. Det känns kul med lite nya lag tycker jag.

Husqvarna,Taberg och Vaggeryd har jag absolut noll koll på, jag vet att Taberg brukar kunna ställa upp med ganska bra motstånd men de övriga lagen har jag ingen aning om överhuvudtaget.

Kul att TIF hamnade i våran serie då detta är ett lag med sköna profiler och lirare som man mött åtskilliga gånger i sitt liv.

Laholm kan komma med väldigt starka lag, men hur är det med motivationen och åldern?:)

Landeryd har också ett par lirare som man har mött ett par ggr om de har samma lag som det jag tänker mig och då är det enligt mig ganska roliga motståndare att möta.

Onsala, med Åke i spetsen är alltid tuffa att möta och lär bli så även nästa säsong

Lite tråkigt att man förlorar mötet mot Åsa vilket är väldigt energiladdat men det ska bli kul att få lira mot lite andra spelare också. Lite synd för kvaliteten på serien att inte Nissan är kvar, jag älskar att möta dom spelarna som inte har nåt krångel i sig utan bara är duktiga spelare rakt av:)

Särö är lite tråkiga att tappa, jag möter ju inte gärna John Jacob igen, men Pappa Kindblom är alltid kul att möta så lite tråkigt att han inte kommer vara med!

 

Vi hoppas på sammandrag rakt igenom och att vi slipper hemma borta matcher, borta match en onsdag kväll i Vaggeryd kan jag ju säga på en gång att jag inte kommer kunna åka på!

 

Signing out!