Ska ge mig på och tippa lite olika serier tänkte jag, som sig bör.

Vi startar med div 3 VSSÖ - såhär tror jag att det slutar!

1. Sjömarkens BTK

2. Lindome BTK

3. Askims BTK B1

4. Kungsbacka BTK B1

5. Falkenbergs BTK C1

6. Askims BTK B2

7. Kungsbacka BTK B2

8. Särö IK

 

Det känns som att Sjömarken ska gå segrande ur denna serie såvida Sveden/Höök är skapligt tränade så ska det nog gå vägen. Lindome och möjligtvis Askim B1 som utmanare till segern. Särö kommer nog tvärsist dessvärre, Frippe är bra men än så länge ser det väldigt tunt ut efter honom, bröderna Lönnberg lär inte vinna särskilt mycket i DIV 3. Falkenbergs lag känns lite osäkert och jag har ingen koll på vilka som kommer spela i det laget, men de klarar sig förmodligen kvar, det brukar de göra:)

 

DIV 3 VSSV - såhär tror jag det slutar.

1. Horred

2. Lidhults GoIF B1

3. Kågeröd BTK A1

4. Åsa IF B

5. Ätrafors BK

6. Lidhults GoIF B2

7. Allerums GIF B

8. Laholms BTK Serve B

 

Hade jag tippat denna serie igår förmiddag så hade tipset inte sett ut enligt ovan. Information har kommit fram som gör att Horred måste ses som favorit i denna serie. Lidhult kommer inte att ge sig utan kommer tillsammans med Kågeröd att vara däruppe. Ätrafors är Sveriges svåraste lag att tippa, vill de kan de vinna serien. Tror dock inte att man vill det och manfall lär ske.  Allerum har jag alltid tippat därnere men hitills har vi inte tagit ett poäng av dem, så jag kanske ska ändra mönster? Nej. Allerum där nere:) Åsa som 4:a kan vara lite väl snällt också, men Åsa har ju en förmåga att norpa åt sig spelare också så man får la se vad som sker.

 

Det var allt vad jag orkade med just nu, men jag kommer att tippa DIV 2 SSN och DIV 2 VSS också!

Nånting mer ni vill att jag ska förutspå? Kom med förslag i så fall så får vi se om jag gillar det:)

Ha en trevlig kväll, ni som läser! ni andra kan också få ha det okej!

 

CIAO!

Nyman