Då gör jag ett försök att tippa även vår serie.

Laholms BTK Serve - Ätrafors                8-6

En tidig seriefinal och detta kommer bli en hård match. Hoppas att båda lagen kommer med bästa tänkbara uppställningar. Ätrafors lag som mönstrades första sammandraget kan absolut hota Laholm, skulle man dessutom plocka in Fredrik Karlsson i laget så skulle jag nog säga att man är favorit i matchen även om Laholm även de har ett väldigt starkt lag. Fördelen av hemmaplan avgör för Laholm:) Men jag hoppas jag har fel! Heja Ätrafors!

IF Laputa PP - Höganäs BTK                2-8

Höganäs lever mycket på Staerk och Nilsson som vi sagt tidigare men även Jakobsson och Selmquist känns starkare än Laputas lirare. Selmquist lägger en och man tappar en dubbel, 2-8 Höganäs.

Allerums BTK - Lidhults PK                 4-8

Allerum står på två segrar efter de två första omgångarna. Jag tror dock att vi klarar av dem och vinner med 4-8. Inte på något sätt en enkel match men jag måste ju fan tro på oss?! Nu kör vi!

Våxorps Bois - Åstorp                        8-6

Tror att Våxtorp tar en knapp knapp seger i denna match. Man har ett jämnare lag än vad Åstorp har men Lukozcky i Åstorp kommer att gå fullt. Garanterat. Frågan är om Schougarna kan hjälpa honom att bärga en seger till Åstorp? Tror det blir svårt.

Laholms BTK Serve - Höganäs BTK        8-4

Laholm tar nog en ganska komfortabel seger emot Höganäs. Staerk och Nilsson vinner två var, övriga matcher blir det torsk! 8-4 Laholm!

Laputa - Ätrafors               0-8

Kan inte se vem som skulle kunna vinna en match i Laputa gentemot Ätrafors. Snabb och enkel seger för Ätrafors. 0-8!

Åstorp - Allerum              4-8

Åstorp, Våxtorp och Laputa kommer att få det tufft i år. Jag tror att Allerum kommer att vara laget som är precis ovanför dessa tre, men man bör inte ha några större problem att besegra de tre som är där nere. Åstorp skulle behöva en spelare till i klass med den äldre utav Schougarna så kanske man hade kunnat hota lagen bättre.

Våxtorps BOIS - Lidhults PK                  4-8

Sista matchen är mellan Våxtorp och oss. Svårt att tippa Våxtorp, dessa siffror är baserade på att de ställer upp med samma lag som senast. Jag antar dock att man har herr Johansson tillgänglig för laget och då får man genast ett bra mycket bättre lag. Wiik-Nedrup har gått framåt mycket och Manno kan sina bästa dagar hota ganska många spelare. Inte alls en lätt match. Men vi tar den pga att vi är jämna som fasen och skrattar mycket!

 

Imorgon bär det av tidigt som fan, till Horreds välsignade hall för lite magisk publikpingis, kan man ju hoppas.

Är det någon som har nånting emot att bli filmad kan ni ju skrika till nu så jag vet vem jag ska filma hela tiden:)

Tack förresten till Horred gubbarna och Conny för en bra träning igår. Precis vad en gammal man behövde!

//Nyman