Jag ger mig väl på en tippning igen.

Se nedan:

KFUM Bankeryd - Mariedal        8-6

Mariedal har ju startat med två vinster och Bankeryd med 1 vinst och 1 oavgjord. Däremot har Bankeryd mött ett betydligt jobbigare motstånd hitills än Mariedal och jag tror att det blir en knapp seger för Bankeryd i denna match.

Vaggeryd - Sjömarken             4-8

Vaggeryd såg inte så vassa ut som jag trodde på förhand och kommer Max upp lite i nivå från första sammandraget så bör man ta detta sammandrag. Sveden är en stabil div 3 lirare och kommer att betyda mycket för Sjömarken.

Husqvarna - Tölö                   8-5

Husqvarna vinner med 8-5, bättre spelare för spelare än vad Tölö är. Dock går det aldrig att räkna bort Kungsbacka borna. När Mattias och Marcus spelar bra så är det få i serien som har nånting att sätta emot. Sen vem som står över av Pontus, Jakobsson och Simon återstår att se!

Horreds BTK - Åsa            8-1

Horred kommer köra över Åsa tror jag. 8-1.

KFUM Bankeryd - Sjömarken              8-4

Jag går bara på ord från andra när jag tippar Bankeryd då det är få utav spelarna jag sett själv men enligt uppgift ska de ha ett starkt lag och förmodligen vara med uppe i toppen av serien. Sjömarken kommer nog att bli ett mittenlag och då ser siffrorna ut såhär.

Vaggeryd - Mariedal             5-8

Vaggeryd får det återigen tufft och kommer även efter denna helgen att stå på noll poäng.

Åsa BTK - Husqvarna           3-8

Åsaiterna får det tufft även emot Husqvarna. Såvida inte de har nåt ess i rockärmen eller om jag gör en insats från publikläktaren och hejar fram dom!

Horred - Tölö             8-4

För att Tölö ska ha nånting att sätta emot Horred så måste Mattias och Marcus spela på en mycket hög nivå som de ju faktiskt har när det sitter. Att båda skulle göra det under en hel lagmatch tror jag inte på, men man vet aldrig. Här sitter jag och hoppas på en publikmatch mellan Erik Ivarsson och Simon Carlsson - hoppas att den blir verklighet!

 

Ursäkta att motiveringarna är lite korta och tråkiga men jag är en aning stressad!

Ha de gött!

Nyman