Igår vart jag iväg och gjorde det första pingispasset på ca 2 månader.

I en hall som jag alltid gillat, Horreds pingishall. Mysig hall och där man fattat att man inte ska klämma in fler bord än nödvändigt. Även om det inte är den största hallen så känner man alltid att man har gott om plats.

Tror man måste göra så i och för sig när man har spelare som Simon Carlsson i laget.

Nämnda Carlsson var hemma från Stockholm och körde på som en ångvält i hallen, Mr 100% vart han under bästabordet.

Hela Horreds A-lag minus Kari (och plus mig) var på plats och det var ett bra drag i hallen.

Undertecknad underpresterade en del men kanske inte så konstigt med tanke på att jag inte spelat på ett bra tag.

Sen vete fan vad som var med mig, eller om det var Horreds träning som var ofattbart hård. Jag var tvungen att gå ut efter träningen och vandra runt i en 15 minuter för jag mådde sjukt dåligt och kändes som jag skulle spy. Conny pressar på bra! :)

 

Kul som fan att vara "igång" med pingisen igen, bara jävligt deppigt när man tänker på att det är flera månader kvar till serien kör igång.

 

Även om jag gjort det innan så gör jag det igen, Akta er för Horred!

 

Stay tuned, ikväll kommer ett nytt "I hövvet på" med önskade Magnus Kindblom som synas med lupp!

 

Cheers,

Nyman