Jag och min deffande vän Robin Pettersson var idag och spanade in när Warta tog emot Spårvägen.

Hemmalaget mönstrade följande lag:

Jiang Chang Hong

Magnus Månsson

Mattias Karlsson

Robert Nilsson

Stockholmarna ställde upp som följer:

Harald Andersson

Mikael Appelgren

He Haijin

Först ut var hemmalagets kines Hong emot legenden Mikael Appelgren.

Detta var en mycket snabb och relativt ointressant match där Äpplet inte hade mycket att säga till om. Äpplet hängde helt enkelt inte med och skapade ingenting själv, väntad matchbild och två snabba set till Hong. 1-0 Warta

Andra matchen trodde jag på förhand skulle bli betydligt jämnare, Månsson mot Harre Andersson

Harald kommer inte alls upp i nivå och även här blir det en ganska snabb 2-0 seger Warta, månssons backhand spel är alltid en fröjd att se. Forehanden är inte lika bra men det spelar ingen större roll när backhand spelet är som det är. 2-0 Warta

Tredje matchen var mellan Mandel och Hajen.

Äntligen en match som det blev lite nerv i.

Efter att spelarna spelat hem varsitt sett kunde sedan Mandel vinna relativt komfortabelt i tredje. hajen missade så otroligt mycket enkla slag så det var nästan löjligt. Jag tror Mandel vann 6 poäng i skiljesetet på att hajen skar bollarna för långt, helt ohotad, 3-0 och lagsegern bärgad för Warta.

15 minuters paus! Behövligt efter de otroligt sköna(läs ironi) träbänkarna.

Fjärde matchen, Harre mot Hong. Skulle Harald kunna få igång sitt fina spel som han verkade visa upp i helgen i Ängbys internationella med två semifinalplatser i både herrar 20 och herrsingel Elit. Lite bättre var spelet men Hong var för bra utan att direkt övertyga. 4-0 Warta

Sista matchen var dubbeln och det var den klart bästa matchen vi fick se idag, och den vanns av Äpplet och Hajen. Robert Nilsson är för svag, månsson spelade bra i dubbeln, men Robert gjorde inte många poäng och mkt hängde på månssons spel.

Slutresultat 4-1 Warta.

Anledning till att detta är så tråkigt skrivet är för att det var verkligen en tråkig match, ingen nerv alls, Mattias Mandel Karlsson lyckades småstunder få igång publiken, men det var tamt.

Och publiken?! Det är tur att det inte är tv-sändningar nu, man skulle ju skämmas över att se hur många personer som letar sig till en elitserie mach i bordtennis i vårat land. Riktigt glest på läktaren, tyvärr. Jag kommer dock att gå fler gånger då det är en fantastiskt rolig sport vi håller på med!

 

Jag filmade lite, vi f¨år se om det kanske kommer upp på bloggen, Tror inte att jag fick med några vidare bollar, men kanske. Annars kommer det kanske efter nästa match!:)

 

På åtehörande//Nyman